Betöltés...

Konyhabútor Wiktoria chamonix/legno 260 cm

Ár: 156.450 Ft

 



Üdvözöljük a Konyhabútor Wiktoria Chamonix/Legno 260 cm világában, ahol a kiváló minőség, a funkcionalitás és az elegancia találkozik, hogy otthonában valóban különleges konyha alakuljon ki. E termékcsalád színvonalas konyhabútoraival olyan élményeket teremthet, amelyeket eddig csak álmodott.

Kiváló Minőség és Tartósság: A Wiktoria Chamonix/Legno 260 cm konyhabútorok a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával készülnek. A tervezés során kiemelt figyelmet fordítunk a tartósságra és az esztétikára, hogy hosszú éveken át büszkén állhasson konyhája.

5 Év Garancia: Biztosak vagyunk abban, hogy termékeink magas színvonalától Ön is el lesz ragadtatva. Ennek bizonyítékaként 5 év garanciát vállalunk minden Konyhabútor Wiktoria Chamonix/Legno 260 cm konyhabútorra. Nyugodtan vásárolhat, tudván, hogy a garancia időszakában bármilyen probléma esetén számíthat ránk.

Laprasszerelt Szállítás: Megkönnyítjük az Ön számára a vásárlást azzal, hogy termékeink laprasszerelten kerülnek kiszállításra. Ez nem csak a könnyű szállítást teszi lehetővé, de otthonában is egyszerűen összeállíthatja a konyhabútort a mellékelt részletes útmutató segítségével. Így időt és energiát takaríthat meg, miközben mégis a saját kezével hozza létre álmai konyháját.

Választási Szabadság: Mindenki egyedi igényekkel rendelkezik, és mi ezt tiszteletben tartjuk. A Konyhabútor Wiktoria Chamonix/Legno 260 cm kínálatában többféle típus közül választhat, így biztosan megtalálja az Ön stílusához és konyhájához leginkább illőt. A széles választék lehetővé teszi, hogy az egyedi elképzeléseit valóra váltsa.

Ne engedje el az alkalmat, hogy konyhája olyan legyen, amilyet mindig is szeretett volna. Válassza a Konyhabútor Wiktoria Chamonix/Legno 260 cm termékeket, és élvezze a minőséget, a garanciát és a személyre szabhatóságot egyetlen csomagban. Legyen a konyhája a család és barátok összejöveteleink színtere, ahol a kulináris élmények és a jó társaság egyesül.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Konyha
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Konyhabútor Wiktoria chamonix/legno 260 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: