Betöltés...

Konyhabútor STILO 2 artisan tölgy / grafit

Ár: 435.750 Ft














Konyhabútor STILO 2 artisan tölgy / grafit - A Kiváló Minőség és Elegancia Harmóniája

Üdvözöljük a Konyhabútor STILO 2 artisan tölgy / grafit kollekcióban, ahol az exkluzív dizájn és a kiváló minőség egyesül, hogy létrehozza az ideális konyhatér élményét. Az STILO 2 konyhabútorok egyedülálló stílust és funkcionalitást kínálnak, melyek az Ön igényeinek és konyhája egyediségének tökéletesen megfelelnek.
Kiváló Minőség és 5 Év Garancia
Az STILO 2 artisan tölgy / grafit konyhabútorok készítésekor szigorú minőségellenőrzésen esnek át, hogy biztosítsuk Önt a tartósság és megbízhatóság terén. Minden egyes bútorra 5 év garanciát vállalunk, mert hisszük, hogy kiváló minőségű termékeink hosszú éveken át szolgálják majd Önt. Az STILO 2 kollekció a konyha dizájnja és a minőség tökéletes találkozását képviseli.
Laprasszerelt Szállítás - Kényelmes és Biztonságos
A STILO 2 artisan tölgy / grafit konyhabútorokat laprasszerelten szállítjuk, hogy Önnek egyszerű és zökkenőmentes legyen az összeszerelés folyamata. A csomag részletes útmutatót tartalmaz, így akár otthonában is könnyedén és gyorsan összerakhatja új konyháját. A laprasszerelt szállítás biztosítja, hogy minden elem sértetlenül érkezzen meg, és Ön hamarosan élvezheti az új konyháját.
Választható Többféle Típus és Minőségi Anyagok
Az STILO 2 artisan tölgy / grafit kollekcióban többféle típusú konyhabútor közül választhat, hogy tökéletesen illeszkedjen otthona stílusához. A tölgy és grafit kombinációja elegáns és modern megjelenést kölcsönöz, miközben a minőségi anyagok hozzájárulnak a bútorok hosszú élettartamához.
Egyedi Konyhatervezés
Az STILO 2 konyhabútorok lehetőséget biztosítanak egyedi konyhatervezésre is. Figyelembe vesszük az Ön igényeit és elképzeléseit, hogy a végeredmény egy olyan konyhatér legyen, amely tökéletesen kiszolgálja mindennapi igényeit és stílusát.

Hagyja, hogy az STILO 2 artisan tölgy / grafit konyhabútorok átalakítsák otthonát, és élvezze a kifinomultságot és eleganciát minden egyes napi pillanatban. Válassza a minőséget és a dizájnt az STILO 2 kollekcióval!














Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Konyha
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Konyhabútor STILO 2 artisan tölgy / grafit" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: