Betöltés...

Komód SALSA LAMELLÁS fehér

Ár: 76.650 Ft



Az SALSA LAMELLÁS fehér komód egyedülálló dizájnjával és funkcionalitásával kiemelkedik a bútorok közül, és ideális választás otthonod stílusának fokozásához. Ez a részletes bemutatás célja, hogy részletesen ismertessen minden fontos információt, és segítsen abban, hogy megismerhesd ennek a kiváló bútornak az előnyeit.

1. Modern Elegancia és Lamellás Kialakítás: Az SALSA LAMELLÁS fehér komód kifinomult eleganciáját a modern dizájn és a lamellás kialakítás egyesíti. A fehér színválasztás időtlen tisztaságot sugall, míg a lamellás felület egyedi karaktert kölcsönöz a bútornak.

2. Ötéves Garancia: Az SALSA LAMELLÁS komódokra büszkén vállalunk 5 év garanciát. Ez a garancia azt jelenti, hogy teljes bizalommal választhatod ezt a bútort, tudva, hogy hosszú távon is kiváló állapotban marad és elégedettségedre szolgál.

3. Rugalmas Választék: Az SALSA LAMELLÁS fehér komódok széles választékban érhetők el, hogy mindenki megtalálhassa a saját ízléséhez és otthona stílusához leginkább illő darabot. Különböző méretek és formák közül válogathatsz, így biztos lehetsz abban, hogy a bútor pontosan beleillik az adott térbe.

4. Laprasszerelt Szállítás: A könnyű szállítás és az otthoni összeszerelés érdekében az SALSA LAMELLÁS komódok laprasszerelten kerülnek kiszállításra. A mellékelt részletes útmutató segítségével könnyedén és gyorsan összeállíthatod a bútort, élvezve a személyes tapasztalatot.

5. Többféle Típus és Méret: Az SALSA LAMELLÁS fehér komódok többféle típusban és méretben elérhetők, így pontosan olyan darabot választhatsz, amely megfelel az igényeidnek és az elrendezésednek. Legyen szó nappaliról, hálószobáról vagy előszobáról, az SALSA LAMELLÁS komódok mindenhol helytállnak.

6. Minőségi Anyagok és Precíz Kivitelezés: Az SALSA LAMELLÁS fehér komódok kiváló minőségű anyagokból készülnek, és precíz kivitelezéssel állnak elő. Az alapos anyagválasztás és a gondos gyártási folyamatok garantálják a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Az SALSA LAMELLÁS fehér komód nem csupán tároló bútor, hanem egyediség és stílus kifejezője is. Válaszd a kényelmet, a minőséget és a modern dizájnt, és hozd létre otthonodban azt a légkört, amit mindig is szerettél volna!



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Kisbútorok
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Komód SALSA LAMELLÁS fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: