Betöltés...

Nappali bútor TANGO sonoma tölgy

Ár: 96.600 Ft















Bemutatjuk a TANGO LUMIA sonoma tölgy nappali bútort, ami kifinomult stílust és praktikumot kínál. A sonoma tölgy elegáns melegségével és a TANGO sorozat modern vonalával ez a bútor tökéletes választás az otthonod díszítéséhez és optimalizálásához. A magassága ideálissá teszi minden otthoni tér számára.

Egyedi Stílus, Kiváló Minőség: A TANGO LUMIA nappali bútor a magas minőségű sonoma tölgy és modern design tökéletes ötvözete. A kifinomult részletek és a prémium anyagok garantálják a tartósságot és az időtállóságot.

Funkcionalitás És Tárolás: szélessége lehetővé teszi a bútor számára, hogy egyszerre praktikus és látványos legyen. Az elrendezése és tárolókapacitása optimális megoldást kínál a mindennapi használat során felmerülő tárolási igényekre.

Országos Szállítás 10% Értékéért: Nemzetközi szállításunk lehetővé teszi, hogy a TANGO LUMIA bútort bárhol eljuttassuk az országban mindössze a termék értékének 10%-áért. Saját szállítóink gondoskodnak a gyors és biztonságos kézbesítésről, hogy Ön a lehető leghamarabb élvezhesse új bútorát.

Egyedi Otthonteremtés: Legyen otthona kifinomult és kényelmes helyszíne a pihenésnek és a közös időtöltésnek. A TANGO LUMIA sonoma tölgy nappali bútor segít az otthoni tér egyediségének kialakításában és egy olyan hely kialakításában, amely igazán tükrözi az Ön stílusát.

Rendeljen Most És Élvezze A Kényelmet: Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy otthonát feldobja a TANGO LUMIA sonoma tölgy nappali bútorral! Rendelje meg most, és élvezze a prémium minőséget, a kényelmet és az országos szállítás előnyeit, mindössze a termék értékének 10%-áért. Engedje meg, hogy otthona az Ön egyedi stílusát tükrözze!







 





















masszív és esztétikus kidolgozás,
az előlapok és a testek matt színűre laminálva,
2 csomag,
önállóan összeszerelhető bútorok,
az ár nem tartalmazza a LED világítást,
a test csatlakoztatása excenterekkel és fa csapokkal,
műanyag lábak és fogantyúk ,
ABS él 1mm,
üveg fekete nyomattal,

ELŐLAPOK:

15 mm-es laminált lap
melamin széle
fogantyú: 128mm műanyag

TEST:

15 mm-es laminált lap
melamin széle
MDF szalag 18mm / 16mm

 
HÁTSÓ FAL :

Fekete HDF kártya

 
  TANGO KÉSZLETELEMEK (szélesség/magasság/mélység cm)

ÁLLÓ - 60/117/34
LAKÓ - 60/115/30
RTV - 176/28/40
POLC - 138/16/18

 

ELÉRHETŐ SZÍNEK:

fehér + sonoma tölgy
Sonoma tölgy



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Nappali bútor TANGO sonoma tölgy" című hirdetést látja. (fent)