Betöltés...

Nappali bútor JOHN 1 lefkas tölgy / fekete

Ár: 362.250 Ft


A JOHN kollekció a  modern nappali bútorok széles kollekciója, amely lehetővé teszi egy ifjúsági szoba, nappali vagy hálószoba optimális elrendezését. A karosszéria és az előlapok minőségi laminált bútorlapból készültek. A JOHN lefkas tölgy és fekete elemek kombinációja fogantyúk, lábak és fekete keret formájában. A minimalista stílus elegáns megjelenést kölcsönöz a belső térnek, amely emellett könnyedséget kölcsönöz a bútoroknak, és nem nyomja el a belső teret.
















Élje át a Kifinomult Eleganciát a JOHN 1 Lefkas Tölgy / Fekete Nappali Bútorkollekcióval!

Üdvözöljük a modern és luxus nappali bútorok világában! A JOHN 1 Lefkas Tölgy / Fekete kollekció egyesíti a letisztult stílust és a prémium minőséget, hogy otthonodat igazi életterévé varázsolja. Fedezd fel a különleges dizájnt és a funkcionalitást ebben a exkluzív bútorkollekcióban, mely minden részletében a minőséget és az egyediséget képviseli.

Egyedülálló Stílus, Prémium Minőség

A JOHN 1 Lefkas Tölgy / Fekete Nappali Bútorok egyedülálló stílusukkal azonnal magukra vonják a figyelmet. A lefkas tölgy és fekete kombinációja elegáns és modern megjelenést kölcsönöz, mely időtálló és kifinomult. Minden darabot úgy terveztünk, hogy ne csak bútorként szolgáljon, hanem mint dizájnelem, fokozza otthonod atmoszféráját.

Funkcionalitás és Kényelem a Mindennapokban

A JOHN 1 Nappali Bútorok nemcsak esztétikusak, hanem rendkívül funkcionálisak is. A jól kialakított polcok, rejtett fiókok és a praktikus tárolóhelyek segítenek rendszerezni és tárolni mindennapi dolgaidat. Ezek a bútorok nem csak látványosak, hanem valóban hasznosak is a mindennapi életben.

Ingyenes Országos Szállítás - Most 10% Kedvezménnyel!

Rendelj most, és élvezd az ingyenes országos szállítást! A JOHN 1 Lefkas Tölgy / Fekete Nappali Bútorok megrendelésekor most 10% kedvezményt biztosítunk a szállítási költségekből, így könnyen hozzáférhetsz a minőségi bútorokhoz. A saját szállítóink garantálják, hogy a bútorok sértetlenül és biztonságosan megérkezzenek otthonodba.

Minőség, Elegancia és Tartósság

A JOHN 1 Lefkas Tölgy / Fekete Nappali Bútorok kiváló minőségű anyagokból készültek, biztosítva a hosszú élettartamot és a tartósságot. Minden darabot gondosan terveztünk és készítettünk, hogy elégedettséget és luxust nyújtsunk otthonod számára.

Változtasd Meg Otthonodat Most!

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget! Rendelje meg most a JOHN 1 Lefkas Tölgy / Fekete Nappali Bútorokat, és emelje színvonalát otthona eleganciájával és funkcionalitásával! Legyen az otthona a kényelem és a stílus kifinomult oázisa!




























A JOHN C készlet 7 elemből áll, amelyekből saját egyedi elrendezéseket készíthet.


SZÍN:

lefkas tölgy + fekete

 


STANDARD BÚTORTERVEZÉS:

Laminált bútorlapból készült karosszéria és előlapok,
ABS szegély,
Az előlapok mögött hat polc található,
Lehetőség van világítás vásárlására a vitrin üvegpolcaihoz,
Fogantyúk és lábak - fekete műanyag,
Garancia - 2 év,
Bútorok saját összeszerelésre szánt csomagokban (összeszerelési tartozékok egyértelmű utasításokkal)

 

Elemek beállítása (szélesség/magasság/mélység):

JOHN 5 komód  (181/84/40)
JOHN 9 vitrin (121/45/30)
JOHN 2 komód (61/191/40)
JOHN 6 RTV (181/50/40)
JOHN 10  polc  (120/20/18)
JOHN 10  polc  (120/20/18)
JOHN 2 komód  (61/191/40)

 



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Nappali bútor JOHN 1 lefkas tölgy / fekete" című hirdetést látja. (fent)