Betöltés...

Nappali szekrénysor PARIS sonoma tölgy / grafit

Ár: 299.250 Ft


A PARIS  érdekes és modern megoldás minden helyiségbe. Kiváló minőségű bútorokat mutatunk be gazdag színekben és kedvező áron. Nemcsak felszerelések, hanem mindenekelőtt bármely belső tér hatékony dekorációja. Esztétikus megjelenés, eredeti dizájn és mindenekelőtt funkcionalitás jellemzi őket.



Fedezd fel a Luxust és Eleganciát a Nappali Szekrénysor PARIS Sonoma Tölgy / Grafit Kivitelében!

Üdvözöljük a kifinomultság és a praktikum világában! A Nappali Szekrénysor PARIS Sonoma Tölgy / Grafit egy lenyűgöző bútorkollekció, amely egyesíti a magas minőséget, a modern dizájnt és a funkcionalitást. Fedezd fel az otthonod átalakításának lehetőségét, és élvezd a luxust mindennapjaidban!

Egyedi Megjelenés, Minőségi Anyagok

Az elegáns Szekrénysor PARIS Sonoma Tölgy / Grafit kollekció lenyűgöző kettős színkombinációval rendelkezik, amely a klasszikus sonoma tölgy és a modern grafit eleganciáját ötvözi. Minőségi anyagokból készült, minden darab gondosan megtervezett, hogy kiemelje otthonod stílusát és egyediségét.

Funkcionalitás és Rend a Mindennapokban

A Szekrénysor PARIS nem csupán látványos, hanem rendkívül praktikus is. A tágas polcok, rejtett fiókok és a modern tárolóhelyek gondoskodnak arról, hogy minden holmid rendben és könnyen elérhető legyen. Ez a kollekció az élet minden területén segítségedre lesz, hogy otthonod ne csak szép, de rendkívül funkcionalis is legyen.

Ingyenes Országos Szállítás - Most 10% Kedvezménnyel!

Rendeld meg most a Szekrénysor PARIS Sonoma Tölgy / Grafit kivitelt, és élvezd az ingyenes országos szállítást! A szállítási költségekből most 10% kedvezményt biztosítunk, hogy még könnyebb legyen a prémium bútorokhoz való hozzáférés. A saját szállítóink gondoskodnak arról, hogy a termék sértetlenül és időben megérkezzen az otthonodba.

Prémium Minőség, Megfizethető Áron

A PARIS Szekrénysor Sonoma Tölgy / Grafit kollekció a prémium minőséget kínálja megfizethető áron. A gondosan válogatott anyagok és a precíz kivitelezés garantálják a tartósságot és hosszú élettartamot. Mindezt azért, hogy otthonodban valódi értéket teremtsen.

Változtasd Meg Otthonod Most!

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Rendelje meg most a Szekrénysor PARIS Sonoma Tölgy / Grafit kollekciót, és élvezze a luxust és funkcionalitást otthonában. Hagyd, hogy a bútorok stílusával és kényelmével emelje otthonodat egy magasabb szintre.

Válaszd a PARIS Szekrénysor Sonoma Tölgy / Grafit kollekciót - Ahol a Stílus Találkozik a Kényelemmel!




Masszív és esztétikus kidolgozás 
16 mm-es matt MDF előlapok
A test matt laminált lap
melamin széle
átlátszó üveg (átlátszó)
fogantyú: 128mm műanyag
A test excenterek és fa csapok segítségével csatlakozik
Lábak és fogantyúk műanyagból
Lehetőség LED spot világítás vásárlására
Csomagok száma: 8
A hátlap HDF lapból készült

SZÍN

Sonoma
Fehér+sonoma
Grafit + sonoma



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Nappali szekrénysor PARIS sonoma tölgy / grafit" című hirdetést látja. (fent)