Betöltés...

2 db AxaCube intelligens led lámpa játékhoz, RGB-hez, környezeti világításhoz, hangszinkronizáláshoz, fényjátékhoz, bluetoothhoz, távirányítóhoz és dedikált alkalmazáshoz, USB csatlakozáshoz

Ár: 12.990 Ft

Adjon extra stílust és lendületet szobájának RGB LED lámpakészletünkkel. Ezek a sokoldalú és modern lámpák tökéletesek a filmnézés, a játék vagy a zenehallgatás élményének fokozására. A 31 cm-es magassággal és az SMD 5050 LED-ekkel felszerelt lámpák ideálisak bármilyen szórakozóhelyre.

Tulajdonságok és előnyök

Kompakt és elegáns design

31 cm magas: Tökéletes méret, hogy egy csipetnyi eleganciát és színt adjon anélkül, hogy túl sok helyet foglalna.
Állványok függőleges elhelyezéshez: A lámpák erős állványokkal vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy függőlegesen helyezzék el őket bármilyen sík felületre.

Sokoldalú rögzítés

Kétoldalas szalagkapcsok: Minden lámpa 2 db kétoldalas szalagkapcsot tartalmaz, amelyek ideálisak a TV hátuljához vagy más felületekhez való rögzítéshez, maximális telepítési rugalmasságot biztosítva.

Intelligens vezérlés

Dedikált mobilalkalmazás: Vezérelje a lámpákat közvetlenül mobiltelefonjáról, állítsa be a színeket, a fényerősséget és a világítási módokat.
Távirányító mellékelve: Gyors és kényelmes vezérlést biztosít a lámpa funkcióihoz a telefon használata nélkül.
Beépített hangérzékelő

Reakció a hangokra: A lámpák hangérzékelővel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a fény kövesse a zene ritmusát, a filmek vagy játékok hangjait, így magával ragadó és interaktív vizuális élményt nyújt.

Csatlakozás és teljesítmény

USB-csatlakozás: A lámpák USB-kábellel csatlakoznak, mindössze 5 V-ot igényelnek az áramellátáshoz, így kompatibilisek laptopokkal, számítógépekkel vagy USB hálózati adapterekkel.
Energiahatékonyság: Az alacsony feszültségű lámpák gazdaságosak és biztonságosak a mindennapi használatra.

Kiváló fényminőség

SMD 5050 LED-ek: Minden lámpa SMD 5050 LED-ekkel van felszerelve, amelyek fényességükről és tartósságukról ismertek, élénk és hosszan tartó világítást biztosítva.

Ideális minden alkalomra

Játék: Változtassa a játékmeneteket magával ragadó élménnyé a képernyőn megjelenő műveletekre reagáló fényekkel.
Filmek: Javítja a filmnézést a filmhangokkal és zenével szinkronizált fényeffektusokkal.
Zene: Teremts bulihangulatot kedvenc zenéidre táncoló fényekkel.

Műszaki információk

Magasság: 31 cm
Tápfeszültség: 5V
Csatlakozás: USB kábel
LED típus: SMD 5050
Vezérlés: Dedikált mobilalkalmazás és távirányító
Rögzítés: Állványok függőleges elhelyezéshez és kétoldalas ragasztószalaggal rögzíthetők

Az RGB LED lámpakészlettel minden teret élénk és dinamikus hellyé varázsol. A karcsú kialakítás, az intelligens vezérlés és a sokoldalú felszerelés teszi ezeket a lámpákat tökéletes választássá bármilyen szórakoztató élmény fokozására. Válassza a stílusos világítást, és teremtsen emlékezetes hangulatot otthonában!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "2 db AxaCube intelligens led lámpa játékhoz, RGB-hez, környezeti világításhoz, hangszinkronizáláshoz, fényjátékhoz, bluetoothhoz, távirányítóhoz és dedikált alkalmazáshoz, USB csatlakozáshoz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések