Betöltés...

GD-105 napelemes készlet többfunkciós LED zseblámpa napelemmel

Ár: 13.922 Ft

GD-105 napelemes készlet többfunkciós LED zseblámpa napelemmel
A napelemes lámpák használata az elektromos hálózatról táplált klasszikus lámpák helyett számos jelentős előnnyel jár, mind a felhasználók, mind a környezet számára.
Energiahatékonyság és költségcsökkentés
A napelemes lámpák a napenergiát közvetlenül fénnyé alakítják, így nincs szükség a hagyományos forrásokból származó villamosenergia-fogyasztásra. Ez a felhasználók villamosenergia-számláinak jelentős csökkenését jelenti, ami hosszú távú gazdasági előnyt jelent.
Egyszerű telepítés és rugalmas elhelyezés
A klasszikus lámpákkal ellentétben, amelyek elektromos hálózathoz való csatlakozást igényelnek, a napelemes lámpák rendkívül könnyen telepíthetők, kábelek vagy aljzat nélkül. Ez lehetővé teszi, hogy különböző helyeken helyezzék el őket, beleértve a távoli vagy nehezen elérhető területeket is.
Tartósság és biztonság
A napelemes lámpákat úgy tervezték, hogy tartósak és ellenálljanak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, például esőnek vagy hónak. Ezenkívül a kábelek hiánya csökkenti az elektromos balesetek kockázatát, így biztonságos választás a kültéri világításhoz.
Alacsony környezeti hatás
A napelemes lámpák elfogadása támogatja az éghajlatváltozás elleni küzdelemre irányuló globális erőfeszítéseket, elősegítve a fenntarthatóbb jövőt.
Autonómia és teljesítmény
A napelemes lámpák olyan elemekkel rendelkeznek, amelyek napenergiát tárolnak, éjszaka vagy felhős napokon megszakítás nélkül világítást biztosítanak. A modern technológia kiterjesztett autonómiát és nagy hatékonyságot biztosít a napenergia átalakításában.
Változatos és vonzó kialakítás
A piacon elérhető modellek széles választéka lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan napelemes lámpákat válasszanak, amelyek a legjobban illeszkednek a kültéri tér esztétikájához, legyen szó kertekről, sikátorokról, parkokról vagy más területekről.
Energiafüggetlenség
A napelemes lámpák használata csökkenti a villamosenergia-hálózattól és az energiaárak ingadozásától való függőséget, ami nagyobb ellenőrzést és pénzügyi stabilitást biztosít számukra.
A napelemes állomás egy autonóm és környezetbarát készlet a fény megszervezéséhez és a modul feltöltéséhez áram hiányában.

A napelem segít fényforrást szerezni és feltölteni eszközeit, bárhol is legyen. Bármilyen körülmények között önálló energiaforrást kap.

A kézi LED-es zseblámpa reflektorral és 3 izzóval biztonságos és környezetbarát alternatívája a gyertyáknak, ha nincs áramellátás, és univerzális USB-kábellel töltheti mobiltelefonját, hogy kapcsolatban maradjon.

A GDTimes GD 105 otthoni töltőállomás jellemzői:
LED spot teljesítmény: 80W (meleg/fehér fény)
LED lámpa teljesítménye: 20 W
napelem teljesítmény: 3.8 W
USB csatlakozó kimeneti feszültsége: 5V
Munkaidő: 12-30 óra
A zseblámpa hordozófogantyúval van felszerelve.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "GD-105 napelemes készlet többfunkciós LED zseblámpa napelemmel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: