Betöltés...

GDplus GD-7 napelemes készlet 3 izzó zseblámpa mellékelve

Ár: 16.537 Ft

GDplus GD-7 napelemes készlet 3 izzó zseblámpa mellékelve
A napelemes lámpák használata az elektromos hálózatról táplált klasszikus lámpák helyett számos jelentős előnnyel jár, mind a felhasználók, mind a környezet számára.
Energiahatékonyság és költségcsökkentés
A napelemes lámpák a napenergiát közvetlenül fénnyé alakítják, így nincs szükség a hagyományos forrásokból származó villamosenergia-fogyasztásra. Ez a felhasználók villamosenergia-számláinak jelentős csökkenését jelenti, ami hosszú távú gazdasági előnyt jelent.
Egyszerű telepítés és rugalmas elhelyezés
A klasszikus lámpákkal ellentétben, amelyek elektromos hálózathoz való csatlakozást igényelnek, a napelemes lámpák rendkívül könnyen telepíthetők, kábelek vagy aljzat nélkül. Ez lehetővé teszi, hogy különböző helyeken helyezzék el őket, beleértve a távoli vagy nehezen elérhető területeket is.
Tartósság és biztonság
A napelemes lámpákat úgy tervezték, hogy tartósak és ellenálljanak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, például esőnek vagy hónak. Ezenkívül a kábelek hiánya csökkenti az elektromos balesetek kockázatát, így biztonságos választás a kültéri világításhoz.
Alacsony környezeti hatás
A napelemes lámpák elfogadása támogatja az éghajlatváltozás elleni küzdelemre irányuló globális erőfeszítéseket, elősegítve a fenntarthatóbb jövőt.
Autonómia és teljesítmény
A napelemes lámpák olyan elemekkel rendelkeznek, amelyek napenergiát tárolnak, éjszaka vagy felhős napokon megszakítás nélkül világítást biztosítanak. A modern technológia kiterjesztett autonómiát és nagy hatékonyságot biztosít a napenergia átalakításában.
Változatos és vonzó kialakítás
A piacon elérhető modellek széles választéka lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan napelemes lámpákat válasszanak, amelyek a legjobban illeszkednek a kültéri tér esztétikájához, legyen szó kertekről, sikátorokról, parkokról vagy más területekről.
Energiafüggetlenség
A napelemes lámpák használata csökkenti a villamosenergia-hálózattól és az energiaárak ingadozásától való függőséget, ami nagyobb ellenőrzést és pénzügyi stabilitást biztosít számukra.
A GDplus GD-7 napelemes készlet tökéletes megoldás hordozható és környezetbarát fényforráshoz, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Ez a készlet 3 izzót és egy integrált napelemekkel működő zseblámpát tartalmaz, így külső áramforrás nélkül biztosítja a szükséges fényt.

A napelemek egész nap összegyűjtik a napenergiát, és átalakítják villamos energiává, amelyet a belső akkumulátorokban tárolnak. Ezt az energiát aztán fel lehet használni izzók és zseblámpák táplálására éjszaka vagy olyan helyzetekben, amikor nincs hozzáférése áramforráshoz.

A mellékelt 3 izzó világos és tiszta megvilágítást biztosít különböző helyeken, például sátrakban, nyaralókban, kertekben vagy más szabadtéri helyeken. Könnyen telepíthetők és az Ön igényei szerint helyezhetők el. Akár egy helyiségben, akár több területen van szüksége világításra, a GDplus GD-7 készlet rugalmas használatot biztosít.

A mellékelt zseblámpa tökéletes kültéri kirándulásokhoz vagy vészhelyzetekhez. Kompakt, könnyen szállítható és fényes, tartós világítást biztosít. Akár táborban, akár kalandon vesz részt a természetben, a napelemes lámpa biztonságot és kényelmet nyújt Önnek.

A GDplus GD-7 készletet úgy tervezték, hogy tartós és ellenálló legyen a különböző időjárási viszonyoknak. A napelemek minőségi anyagokból készülnek és vízállóak, optimális működést biztosítva nedves körülmények között is. A belső elemeket úgy tervezték, hogy hosszú ideig tartsanak, így egész este élvezheti a világítást.

Ennek a napelemes készletnek a fő előnye az ökológiai jellege és a gazdaság. A napenergia használatával csökkentheti a környezetre gyakorolt hatását, és hosszú távon megtakaríthat azáltal, hogy kiküszöböli az akkumulátorok vagy az áramfogyasztás szükségességét. Ez egy környezetbarát és gazdaságos megoldás egyszerre.

Győződjön meg róla, hogy a GDplus GD-7 napelemes készlettel mindig rendelkezésre áll fényforrás, függetlenül a helytől. Élvezze a hatékony és környezetbarát világítást sátrakban, kabinokban vagy bármely más szabadtéri helyen. Akár kalandra, akár vészhelyzetre indulsz, a GDplus GD-7 napelemes készlet biztosítja a szükséges kényelmet és biztonságot.

Műszaki adatok:
- Anyaga: műanyag
- Teljesítmény: 3,5 W
- Akkumulátor töltöttség: 4.5 A 6 V
- Napelem (töltés): 9 V AC 220 V
- Munkaidő: 18 óra
- 3 izzót tartalmaz
-Elemlámpa
- Szín: Fekete

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "GDplus GD-7 napelemes készlet 3 izzó zseblámpa mellékelve" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: