Betöltés...

CL-830 napelemes zseblámpa beépített diffúzorral

Ár: 15.674 Ft

CL-830 napelemes zseblámpa beépített diffúzorral
A napelemes lámpák használata az elektromos hálózatról táplált klasszikus lámpák helyett számos jelentős előnnyel jár, mind a felhasználók, mind a környezet számára.
Energiahatékonyság és költségcsökkentés
A napelemes lámpák a napenergiát közvetlenül fénnyé alakítják, így nincs szükség a hagyományos forrásokból származó villamosenergia-fogyasztásra. Ez a felhasználók villamosenergia-számláinak jelentős csökkenését jelenti, ami hosszú távú gazdasági előnyt jelent.
Egyszerű telepítés és rugalmas elhelyezés
A klasszikus lámpákkal ellentétben, amelyek elektromos hálózathoz való csatlakozást igényelnek, a napelemes lámpák rendkívül könnyen telepíthetők, kábelek vagy aljzat nélkül. Ez lehetővé teszi, hogy különböző helyeken helyezzék el őket, beleértve a távoli vagy nehezen elérhető területeket is.
Tartósság és biztonság
A napelemes lámpákat úgy tervezték, hogy tartósak és ellenálljanak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, például esőnek vagy hónak. Ezenkívül a kábelek hiánya csökkenti az elektromos balesetek kockázatát, így biztonságos választás a kültéri világításhoz.
Alacsony környezeti hatás
A napelemes lámpák elfogadása támogatja az éghajlatváltozás elleni küzdelemre irányuló globális erőfeszítéseket, elősegítve a fenntarthatóbb jövőt.
Autonómia és teljesítmény
A napelemes lámpák olyan elemekkel rendelkeznek, amelyek napenergiát tárolnak, éjszaka vagy felhős napokon megszakítás nélkül világítást biztosítanak. A modern technológia kiterjesztett autonómiát és nagy hatékonyságot biztosít a napenergia átalakításában.
Változatos és vonzó kialakítás
A piacon elérhető modellek széles választéka lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan napelemes lámpákat válasszanak, amelyek a legjobban illeszkednek a kültéri tér esztétikájához, legyen szó kertekről, sikátorokról, parkokról vagy más területekről.
Energiafüggetlenség
A napelemes lámpák használata csökkenti a villamosenergia-hálózattól és az energiaárak ingadozásától való függőséget, ami nagyobb ellenőrzést és pénzügyi stabilitást biztosít számukra.
Az áramellátás és a világítás napelemes töltőrendszere ideális megoldás olyan helyzetekben, amikor nincs áram.

Akár elszigetelt területen, kempingben vagy áramszünet idején tartózkodik, a napelemes készlet minden szükséges eszközt kínál: hordozható világítás LED-lámpával, mobiltelefonok és egyéb eszközök töltése a rendszerben található 6 V-os akkumulátorról, zene a beépített hangszórónak köszönhetően.

A LED-lámpát közvetlenül a rendszer akkumulátora táplálja, és készenléti fényként használható. A speciális függesztőrendszernek (zsinórnak) köszönhetően kempingezés közben könnyen felszerelhető a sátor elé.

Ha nem használja a rendszert, ellenőrizze, hogy ki van-e kapcsolva. Töltse fel a rendszert, amikor az izzók fényintenzitása csökken. Ne engedje teljesen lemerülni, különben az akkumulátor élettartama drasztikusan csökken.

Funkciók:
Modell: CL-830
Tápegység: napelemes vagy 220-240V, 50-60Hz
Akkumulátor feszültség: 5V
Az akkumulátor töltési ideje: 3-6 óra
Működési idő: 12-24 óra
Akkumulátor kapacitása: 4000 mAh
Beépített hangszóró
Csatlakozások: MP3, FM rádió, Bluetooth, USB, SD kártya
Napelem töltési teljesítmény: 3W
Napelem töltési ideje: 12 óra
Egyszerű szállítás a fogantyúnak köszönhetően


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "CL-830 napelemes zseblámpa beépített diffúzorral" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: