Betöltés...

2in1 terep mintás horgász szék és táska - 100 kg teherbírású összecsukható és hordozható kempingszék tágas tárolórésszel (BBL)

Ár: 5.990 Ft

Öleld magadhoz a természetet és élvezd szépségét, csendjét, nyugalmát! Ez a lapra csukható, háttámlás szék, ideális kelléke a természetben való kikapcsolódásához, szinte semmi helyet nem foglal autójában! Kompakt tulajdonságai miatt motorkerékpáron, biciklin is szállítható! Egyszerűen használható, egy mozdulattal nyitható! Kényelmes és praktikus horgászszék, amelyet minden horgász értékelni fog – és nem csak ők: kiválóan alkalmas sátorozáshoz és kempingezéshez is! A kényelmes turistaszék méretei nem csak a karcsú, hanem a masszívabb testfelépítésűek kényelmes pihenését is lehetővé teszik, ugyanis 100 kg teherbírással rendelkezik. A horgászszék tökéletes lesz hosszú távú üléshez – nagyon  kényelmes és ergonomikus  . További nagy előnyt jelent a horgászszék gyors és egyszerű össze- és széthajthatósága.  Összecsukva nagyon kis helyet foglal. Nagyon praktikus mivel egy jól pakolható, tágas tárolórészt is tartalmaz, így táskaként is hasznát vehetjük. A termék előnyei: strapabíró univerzális kis helyet foglaló összecsukható táskaként is funkcionál A termék jellemzői: Váz: Acél Terhelhetőség: 100 kg, Ülés magassága: 48 cm Háttámla magassága: 48 cm, Magasság: 66 cm Szélesség: 35 cm A csomag tartalma: 1 db terepmintás horgász szék táskával

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
Termék: Szék
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "2in1 terep mintás horgász szék és táska - 100 kg teherbírású összecsukható és hordozható kempingszék tágas tárolórésszel (BBL)" című hirdetést látja. (fent)