Betöltés...

Worthair falra szerelhető, IP65 időjárásálló, napelemes kültéri lámpa - 0 energiafogyasztású, környezettudatos kültéri világítás 180 COB LED-del (BBV)

Ár: 9.990 Ft

Kiváló minőségű, nagyméretű kültéri napelemes lámpa - Fedezd fel az éjszakai világítás új dimenzióját! Az ideális világítás megteremtése otthonod vagy kerted számára soha nem volt ilyen egyszerű. Ez a nagyméretű kültéri napelemes lámpa egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek garantálják a hatékony és megbízható működést. Tekintsük át ennek a lenyűgöző lámpának a specifikációit és előnyeit, amelyek segítenek abban, hogy meggyőzzünk arról, hogy érdemes beszerezned ezt a különleges lámpát: A termék jellemzői: LED-ek száma: 180 COB LED Teljesítmény: 400W Érzékelő érzékelési szöge: 90°~120° Szürkületérzékelő: IGEN Energiahatékonyság: A+ osztály Töltési idő: 6 óra - 2 nap (időjárástól függően) LED élettartam: >35 000 óra Színhőmérséklet: 6000-6500K Üzemi hőmérséklet: -5°C ~ +60°C Vízállóság: IP65 Anyaga: ABS + PVC Szín: fekete A termék előnyei: Hatékony világítás: Az 180 COB LED és a 400W teljesítmény kombinációja kivételes fényerőt és megvilágítást biztosít. Bármilyen kültéri területet könnyedén felfényezhetsz, hogy kellemes hangulatot teremts az esti órákban. Energiahatékonyság: A napelemes technológia lehetővé teszi, hogy ingyen töltsd fel a lámpát napközben a nap energiájával. Ezáltal csökkented az energiaszámlát és környezettudatosan jársz el. Időjárásállóság: Az IP65 vízálló minősítésnek köszönhetően ez a lámpa ellenáll az esőnek és más időjárási körülményeknek. Bármilyen időjárásban megbízhatóan működik, így hosszú távon élvezheted a fényét. Rugalmas használat: A távirányítóval egyszerűen vezérelheted a lámpa be- és kikapcsolását, valamint állíthatod a fényerőt és az üzemmódokat. Kényelmesen testreszabhatod a világítást az igényeid szerint.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Worthair falra szerelhető, IP65 időjárásálló, napelemes kültéri lámpa - 0 energiafogyasztású, környezettudatos kültéri világítás 180 COB LED-del (BBV)" című hirdetést látja. (fent)