Betöltés...

INTELLIGENS LED LÁMPA BLUETOOTH HANGSZÓRÓVAL, ÉRINTÉSVEZÉRLÉSSEL ÉS VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTÉSSEL

Ár: 11.990 Ft

Töltsd fel a telefonod, miközben kedvenc zenéid hallgatod a kellemes hangulatvilágítás mellett.

Az okos LED lámpa egy elegáns és funkcionális világítási megoldás, amely eleganciát visz bármilyen térbe.

A karcsú és ívelt kialakítása meleg és csalogató fényt biztosít, így ideális olvasáshoz, pihenéshez vagy munkavégzéshez.

Az okos LED lámpa innovatív vezeték nélküli töltési képességekkel rendelkezik, lehetővé téve okostelefonja vagy más Qi-képes eszközei egyszerű feltöltését a lámpa alapjára helyezéssel.

Az okos LED lámpa emellett magas minőségű Bluetooth hangszóróval van felszerelve, amely lehetővé teszi kedvenc természeti hangok vagy más nyugtató zene hallgatását munka, olvasás vagy pihenés közben.

Könnyen kezelhető vezérlőivel hangerejét állíthatja, számokat ugorhat át vagy szüneteltetheti a tartalmat egyetlen érintéssel.

vezetéknélküli telefontöltő funkció

RGB fény effektek

mérete: 23 x 24 x 8 cm

kihangosító funkció

USB kábellel tölthető

FM rádió

Kapcsolatok: AUX / USB / microSD / Bluetooth

Nem csak otthonod kényelmében használhatod, hanem beépített akkumulátorral rendelkezik, amit a mellékelt usb kábellel tudsz feltölteni, ezért utazáshoz, kiránduláshoz, szalonnasütéshez, vagy akár horgászathoz is megfelelő választás, de jógához, meditációhoz, film nézéshez is tökéletes.

Az okos LED lámpa energiatakarékos és környezetbarát, segítve Önt a szénlábnyom csökkentésében és az elektromos számlák megtakarításában.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 44 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "INTELLIGENS LED LÁMPA BLUETOOTH HANGSZÓRÓVAL, ÉRINTÉSVEZÉRLÉSSEL ÉS VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTÉSSEL" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: