Betöltés...

Coleman BatteryGuard 800L LED Keresőlámpa - Fekete

Ár: 19.980 Ft

A BatteryGuard ™ 800L LED-lámpa nélkülözhetetlen társ minden kemping kiránduláshoz, valamint természetes éghajlatnál is. A lámpát "Lifetime LED-ek" látják el, várható élettartama 40 000 óra.

A törésbiztos, 360 ° -os polikarbonát üvegnek köszönhetően nincs látszólagos árnyék a lámpán lévő zavaró műanyag alkatrészek végett. A BatteryGuard ™ funkció be van építve a lámpa ki- és bekapcsolójába, és megakadályozza az elemek szivárgását vagy energiavesztését.

A legfontosabb információk 

BatteryGuard ™ technológia

BatteryGuard ™ - fenntartja az akkumulátor teljesítményét, amíg szükséges.

A normál izzók idővel merítik az akkumulátort, még akkor is, ha kikapcsolják őket. Ez azért történik, mert az akkumulátor soha nincs teljesen eltávolítva az érintkezőktől. A BatteryGuard ™ technológiával és a kapcsoló egyszerű működtetésével az akkumulátorok meghibásodása a múlté.

A BatteryGuard ™ automatikusan aktiválódik, amint a lámpa a be / ki kapcsolóval kikapcsol. Ez leválasztja az akkumulátort az áramkörről, megakadályozva a lámpában lévő elemek szivárgását vagy korrodálódását. Ez nemcsak a Coleman ® lámpa védelmét szolgálja, hanem nyugalmat is nyújt a felhasználó számára - az akkumulátor élettartama védett olyan helyzetekben, amikor számít a lámpájára!


Részletek

Fényteljesítmény : 800/250/75 lumenVilágítási tartomány : 15/9/6 méterÉgési idő: 30/80/200 óraAkkumulátor: 4 x D elem (nem tartozék)Felszerelés: BatteryGuard ™ technológiaIPX szint: IPX 4Méretek: 14,5 x 25,6 cmSúly: 520 g

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Coleman BatteryGuard 800L LED Keresőlámpa - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: