Betöltés...

Láthatatlan talpbetétek

Ár: 690 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

NAGYSZERŰ MINŐSÉG - a láthatatlan betétek vékony pamuttal borított habból készülnek. Ez párnázást biztosít anélkül, hogy növelné a cipő térfogatát vagy megváltoztatná a cipő illeszkedését. A felső oldalra varrt rugalmas anyag védi a betétet a járás közbeni mozgástól, illetve a lábujjak közötti teret a kopástól.

VÁLTOZATOS ALKALMAZÁSOK - a láthatatlan talpbetéteket alacsonyan kivágott cipőkhöz, például magas sarkú cipőkhöz, balettcipőkhöz, mokaszinokhoz vagy tornacipőkhöz tervezték, ahol a hagyományos zokni túlságosan látható vagy kellemetlenséget okozhat. Úgy tervezték őket, hogy a talpa fedjék, és így gátat képezzenek a bőr és a cipő belseje között.

KÉNYELEM - a betétek további párnázást biztosítanak, segítenek a nyomás enyhítésében és csökkentik a súrlódást járás közben, ami segíthet megelőzni a fájdalmas hólyagok kialakulását. A betétek elnyelik a nedvességet és az izzadságot is. Szárazon tartják a lábát, és csökkentik a kellemetlen szagok vagy a baktériumok elszaporodásának kockázatát.

DISZKRÉT MEGJELENÉS - kényelmet és védelmet nyújt - a láthatatlan talpbetétek praktikus és kényelmes megoldást jelentenek. Akár a városban sétál, akár egy hivatalos megbeszélésen vesz részt, ezek a talpbetétek kényelmesen tartják a lábát.
MŰSZAKI ADATOK:


Szín: hússzínű
Anyag: Aszalt színű: 80% pamut, 20% nejlon
Univerzális méret
Méretek: 8,5 x 8,5 cm
Súly: 6 g
Súly a csomagolásban: 8 g
TARTALOM:



Egy pár talpbetét




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szekrény / Szekrénysor
 
Feladás dátuma: 2024.04.21
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Láthatatlan talpbetétek" című hirdetést látja. (fent)