Betöltés...

Modern mintázatú konyhai szőnyeg 80x150 cm - MF33

Ár: 6.900 Ft

Tulajdonságok

A szőnyeg mérete 80x150 cm, vastagsága pedig 5-6 mm. Anyaga 100% poliészter, és sűrűsége 750 g/m², ami biztosítja a tartósságot és a könnyű tisztíthatóságot.


Ezek a stílusos konyhai szőnyegek manapság szinte elengedhetetlenek a divatos és kényelmes konyhákban. A szőnyeg nem csak stílusos megjelenést kölcsönöz, hanem funkcionális szerepe is van, hiszen csúszásmentes felülete biztonságosabbá teszi a konyhai munkát. A csúszásgátló felület megakadályozza, hogy a szőnyeg elmozduljon a konyha padlóján, így csökkentve a sérülés veszélyét. A mosható tulajdonsága pedig könnyen tisztíthatóvá teszik a szőnyeget, ha esetleg valamilyen szennyeződés érné. 


Tisztítása

Ha szeretnél  egy modern, dekoratív, kényelmes és barátságos konyhai szőnyeget, akkor ez a termék tökéletes választás lehet számodra. A szőnyeg modern mintázatával és csúszásgátló felületével egyszerre biztonságos és stílusos megoldás. Mintázata miatt kifejezetten konyhába illő megoldás. A szőnyeg egyszerűen ápolható, mivel porszívózható, tisztítható egy nedves törlőkendővel, 30°-on mosógépben vagy akár kézzel is. Használható padlófűtéses felületen is.


A webáruházunkban kapható csúszásmentes konyhai szőnyegek kimondottan olcsó szőnyegek.


A konyhai szőnyegek előnyei

A konyha sokak számára a ház lelke, ahol az ízek, az illatok és az élmények találkoznak. A konyha kialakítása és berendezése azonban nem csak a praktikumról szól, hanem a kényelemről és a dizájnról is. Vásárlóink előszeretettel keresik a modern mintázatú konyhai falburkolatokat. Azonban az egyik olyan dolog, amely gyakran figyelmen kívül hagyva van a konyhai berendezés során, az a szőnyeg.


A konyhai szőnyeg lehetővé teszi a kényelmesebb állást és járást, ami különösen fontos, ha sok időt töltünk a konyhában. Emellett egy jól megválasztott, stílusos szőnyeg a konyha hangulatát is befolyásolja, és lehetőséget ad a személyes stílus megjelenítésére. Azonban sokan nem gondolják, hogy a konyhai szőnyegnek olyan tulajdonságokkal kell rendelkeznie, amelyek megfelelnek a konyhai használatnak.


A konyhai szőnyegnek először is csúszásgátló aljúnak kell lennie, hogy a szőnyeg ne mozduljon el, és ezáltal a balesetek kockázata is csökkenjen. Fontos, hogy a szőnyeg anyaga könnyen tisztítható legyen, és a tisztítás ne jelentsen problémát. Ezért ajánlott olyan anyagot választani, amely mosógépben is mosható, így könnyen eltávolíthatók az ételekkel vagy folyadékokkal szennyezett foltok.


Összességében a konyhai szőnyeg nem csak a kényelem és a stílus, hanem a biztonság szempontjából is fontos. A megfelelően kiválasztott szőnyeg biztosítja a biztonságos és kényelmes konyhai munkát, és a személyes stílus kifejezésének is lehetőséget ad. Ha pedig könnyen tisztítható és csúszásgátló az a legjobb választás a konyhába! 


Miért válasszunk szőnyeget a konyhába? 

A konyhai szőnyegek olyan szőnyegek, amelyek kifejezetten a konyhai környezetben használják őket. Általános jellemzőik a következők lehetnek:

Anyag: Általában könnyen tisztítható anyagból készülnek, például polipropilénből vagy poliészterből. Ezek az anyagok ellenállnak a foltoknak és a nedvességnek.

Szín: A konyhai szőnyegek általában élénk színűek, hogy fel tudják dobni a konyha hangulatát, de a színválaszték nagyon változó lehet.

Méret: A konyhai szőnyegek általában kisebb méretűek, mint a hagyományos szőnyegek, előtérben helyezik el őket.

Tartósság: A konyhai szőnyegek tartósak, ellenállnak a kopásnak és az igénybevételnek, mivel a konyha egy forgalmas hely lehet.

Csúszásgátló: Fontos, hogy csúszásgátló anyaggal kell rendelkezniük, hogy ne csússzanak el a nedves vagy olajos felületeken, ami balesetveszélyt jelenthet.

Tisztítás: A konyhai szőnyegeknek könnyen tisztíthatónak kell lenniük, mivel a konyhában gyakran előfordulnak foltok és szennyeződések. A legtöbb konyhai szőnyeg mosógépben mosható vagy könnyen tisztítható egy nedves ruhával.

Fontos megjegyezni, hogy a konyhai szőnyegeknek a funkcionális szempontoknak kell megfelelniük, például a tartósságnak, könnyű tisztíthatóságnak és a csúszásgátlásnak, nem pedig kizárólag az esztétikai szempontoknak.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szőnyeg, Függöny
 
Feladás dátuma: 2024.05.08
Eddig megtekintették 57 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Modern mintázatú konyhai szőnyeg 80x150 cm - MF33" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: