Betöltés...

Profi üzletkötőt keres? Megtalálta!

Ár: 1 Ft

Több évtizedes, profi üzletkötői gyakorlattal, kiemelkedő tárgyalási készséggel keresem új Megbízómat. Nyugdíjas mérnök-szakközgazdász vagyok, közepes angol-orosz nyelvtudással. Elsősorban B2B munkát keresek, napi max. 6 órában.
Kiemelkedő kapcsolatteremtő- és hideghívási készséggel, nyitott, érdeklődő alkattal rendelkezem.
Saját céges adatbázisomon túl hozzáférek más, nagy céges adatbázishoz is, nagy gyakorlattal szűröm ki az adott termékhez leginkább illeszkedő potenciális vevők listáját.
Nemzetközi marketing-szakközgazdászként piackutatást és konkurencia-vizsgálatot is szívesen végzek. Külföld felé történő üzletkötést, vevő-felkutatást is vállalok. (Külföldre történő eladás esetén vagy az internetes keresőkre, vagy az Ön által biztosított külföldi adatbázisra támaszkodom.)
Profi WORD-, EXCEL- és POWERPOINT használó vagyok, bármilyen számítástechnikai alkalmazással, CRM-mel stb. rövid betanulási idő után könnyen elboldogulok.
Főleg otthonról végezhető online- v. telefonos munka érdekelne. Jogosítványom nincs, utazást korlátozottan vállalnék. Újpesten (Budapest IV. lakom).
Alkalmazásom feltételrendszerét illetően rugalmasan alkalmazkodom. Bármit jól el tudok végezni, akár Önt is helyettesíthetem egyes feladatokban, ha túl sok az egyéb teendője! Biztosan nem fog csalódni!
Várom leendő munkaadóm-főnököm jelzését a szuperuzletkoto@gmail.com e-mail címen! Köszönettel: T.András
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)
Tulajdonságok
Település: IV. kerület
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást keres (munkavállaló)
Állás típus: Kereskedelem
Szükséges végzettség: Felsőfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: munkatárs
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Profi üzletkötőt keres? Megtalálta!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Dr. Tóth András