Betöltés...

Adler AD 3161 precíziós mérleg

Ár: 4.390 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

Megbízható működés, tartósság és mérési pontosság az ADLER AD 3161 precíziós mérleg fő előnyei. Intuitív kezelhetősége és kompakt mérete gyors és kényelmes mérlegelést tesz lehetővé.

A mérleg pontos méréseket biztosít, és a kiváló minőségű konstrukciónak köszönhetően hosszú évekig élvezheti teljesítményét. A könnyű, hordozható készülék otthoni és ékszeripari felhasználásra, az érdekes kialakítás és a könnyen leolvasható kijelző ideális választássá teszi, ha professzionális súlymérő készüléket keres!

 

Súlyegységek:


Gramm - gr
Súly - dwt
Karát - ct
Uncia - oz
Troy uncia -ozt
Gran -gn


 


Műszaki adatok:



Precíziós mérleg
Maximális terhelés: 500 gramm
Mérési egységek: g/ct/dwt/ozt/oz/gn
Pontosság: 0,1 gramm
Tare funkció.
Túlterhelésjelző
Egységméret: 12,7 cm x 7,7 cm
Mérőfelület mérete: 5,9 cm x 5,9 cm
Akkumulátor: (tartozék): 2xCR2032 3V
Csomagolási méret: Méret: 11 x 15,5 x 3 cm


 


 


 


Részletes leírás


Az ADLER AD 3161 precíziós mérleg egy olcsó, funkcionális és nagyon praktikus eszköz, amely gyorsabbá és sokkal pontosabbá teszi a munkáját!


 


Kis méret - nagy lehetőségek


A precíziós mérleg hatalmas előnye a nagy mérőfelület, amelyen kényelmesen elhelyezhet mindent, amit mérni szeretne. Kis mérete ellenére maximális terhelhetősége 500 g, az eredmények pedig 0,1 gramm pontossággal leolvashatók! Ez biztosítja a maximális mérési pontosságot és a hibák elkerülését! Ugyanakkor más mértékegység is választható, ha épp arra van szükség.


A mérleg túlterhelésjelzővel is el van látva, így folyamatosan ellenőrizheti a készülék működését anélkül, hogy aggódnia kellene a téves mérések miatt.


 


További lehetőségek


A mérleg megkérdőjelezhetetlen előnye a nagy, jól látható LCD kijelző. Ennek a megoldásnak köszönhetően sokkal könnyebben és gyorsabban leolvasható az eredmény bármilyen fényviszonyok mellett. A mérleg tare funkcióval is fel van szerelve. Ez azt jelenti, hogy magát a csomagolást/edényt a mérőfelületre helyezheti, hogy annak súlyát levonja a csomagolt termékek méréséből. Az alacsony töltöttségi szint jelzőnek köszönhetően gyorsan reagálhat és kicserélheti a készülékhez szükséges elemeket. Minden gomb közel van a kijelzőhöz, így a mérlegünk használata igazán kézre esik!


 


A doboz tartalma:



Mérleg
Kézikönyv




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Adler AD 3161 precíziós mérleg" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések