Betöltés...

Hitman HT/QXJ-62V8 2 akkumulátoros dekopírfűrész, 62V/4000 mAh

Ár: 27.990 Ft

Hitman HT/QXJ-62V8 2 akkumulátoros dekopírfűrész, 62V/4000 mAh Fedezze fel a Hitman HT/QXJ-62V8 akkumulátoros dekopírfűrészt, amely stabil teljesítményt és hosszú élettartamot kínál Önnek minden vágási feladathoz. Ez a kompakt és könnyen kezelhető fűrész ideális választás mind az amatőr, mind a profi felhasználók számára.
A Hitman HT/QXJ-62V8 főbb jellemzői:

Kompakt és kézre álló dizájn: A gumis kialakítású fogantyúnak köszönhetően kényelmes fogást biztosít, így könnyedén és precízen dolgozhat.
Nagy kapacitású újratölthető akkumulátor: Két darab 4000 mAh-s lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, így hosszú ideig folyamatosan dolgozhat anélkül, hogy aggódna az áramellátás miatt.
Stabil teljesítmény: A 62V-os teljesítmény és a 26 mm-es lökethossz garantálja a hatékony és precíz vágást minden anyagban.
Gyorstokmány rendszer: A gyorstokmány segítségével könnyedén cserélheti a fűrészlapot, így nincs szükség felesleges időt vesztegetni a munkavégzés közben.
Két fokozatú sebesség: Az 0-3000/perc fordulatszámnak köszönhetően rugalmasan alkalmazkodhat a különböző vágási feladatokhoz.
Praktikus tároló koffer: A műanyag tárolókoffer segítségével könnyen szállíthatja és tárolhatja a fűrészt és kiegészítőit.
100 mm-es fűrészlap hossz: A megfelelő méretű fűrészlap lehetővé teszi a precíz és hatékony vágást különböző anyagokban.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fűrész, láncfűrész
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Hitman HT/QXJ-62V8 2 akkumulátoros dekopírfűrész, 62V/4000 mAh" című hirdetést látja. (fent)