Betöltés...

Fólia sátor fólia 2x2x2m

Ár: 12.990 Ft


ALKALMAZÁS  - A kertészeti fóliát a kertészetben használják a növények védelmére és a növekedési feltételek javítására. Megvédheti a növényeket az alacsony hőmérséklettől, a széltől és a fagytól, így a növények növekedéséhez és fejlődéséhez kedvező mikroklímát teremthet . A vastag fólia gátat jelenthet a kártevőknek, például a csigáknak és a rovaroknak, amelyek károsíthatják az érzékeny növényeket. 



GYORSÍTJA A NÖVEKEDÉSI FOLYAMATOT  - a kerti fólia segíthet megőrizni a föld hőjét, ami felgyorsítja a növények növekedési és érési folyamatait. Használható gátként is a gyomok ellen, korlátozza a nemkívánatos növények növekedését és megkönnyíti a növénygondozást. A fólia korlátozhatja a víz elpárolgását a talajból, ami különösen aszályos időszakokban hasznos. Ezenkívül lehetővé teheti a talaj nedvességtartalmának szabályozását, és megakadályozhatj a növények túlöntözését vagy kiszáradását . 



SZÚNYONHÁLÓS ABLAK  - gyors és egyszerű nyitást és zárást tesz lehetővé - függetlenül attól, hogy az sátoron belül vagy kívül tartózkodik. A cipzár kicipzározása és az ajtó feltekerése után a fólia felül kapcsokkal rögzíthető . Az ablakok megfelelő légáramlást biztosíthatnak, és szabályozzák a hőmérsékletet és a páratartalmat a fólia belsejében.  



FÓLIA HÁLÓVAL - A vízálló és UV-álló fólia erős és ellenáll a nyúlásnak. A fólia használata felgyorsíthatja a növények növekedését, miközben megvédheti őket a káros időjárási viszonyoktól .   
TULAJDONSÁGOK:



gyártó: Iso Trade
márka: GARDLOV
zöld szín
anyaga: PE 140g/m2
bejegyzések száma: 1
ablakok száma: 4
szakaszok száma: 2
ablakok szúnyoghálóval: igen
méretei: 200 x 200 x 200 cm
súlya: 2,75 kg
súlya csomagban: 2,8 kg
A CSOMAG TARTALMA:



a 2 x 2 x 2 m-es kerethez illeszkedő fólia * (a keret nem tartozék) 




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Fólia sátor fólia 2x2x2m " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Uv