Betöltés...

KraftRoyal professzionális, benzines vízszivattyú, 6,5 LE, 7 m szívásmélység, 30 m emelési magasság, WP-20

Ár: 49.990 Ft

KraftRoyal professzionális, benzines vízszivattyú, 6,5 LE, 7 m szívásmélység, 30 m emelési magasság, WP-20 



Az elektromos hálózattól független benzinmotoros szivattyú, úgy lett tervezve, hogy kiválóan alkalmas legyen mezőgazdasági gazdaságok és gyümölcsösök, valamint kertek vízelvezetésére és öntözésére.


A szivattyú könnyített szerkezetű, ugyanakkor masszív kerettel rendelkezik, amely lehetővé teszi bármilyen felületre való elhelyezését és használatát. A 6,5 LE teljesítményű motor segít abban, hogy az öntözést nagyon gyorsan és hatékonyan elvégezze. Alumínium szivattyútesttel rendelkezik a nagyobb tartósság és a hosszú élettartam érdekében. Az extra teljesítmény és a nagy áramlási sebesség lehetővé teszi, hogy eredményesen dolgozzon.


A 163 cm3-es motor nagy, 3600/perc fordulatszámmal, 30 m3/h áramlási sebességet, 23 méter felszívási magasságot és 8 méter emelési magasságot ér el, és hatékonyan, rövidebb idő alatt lát el különböző öntözési és vízelvezetési feladatokat.


A léghűtés és a burkolatban lévő sűrű szellőzőnyílások gyorsan és azonnal elvezetik a hőt, ami biztosítja, hogy a motor még hosszú üzemidő után sem fog leállni, egyúttal a motor élettartamát is meghosszabbítja.


Átgondolt tervezésű masszív keret, a négyszögletes alap és a megnövelt csúszásgátló párnák nagyobb stabilitást és hatékony rezgéscsökkentést biztosítanak, így jobb teljesítményt nyújtanak még zord környezetben is.


A kézi indítás, könnyű kezelhetőséget biztosít, az egy kattintással történő leállítás és a szabályozható sebesség kialakítása leegyszerűsíti a különböző műveleteket, miközben nagy biztonságot nyújt, így könnyebbé és megnyugtatóbbá teszi a használatát.


A megnagyobbított, 2”/~5 cm átmérőjű  be- és kimeneti nyílás nagyobb áramlási sebességet tesz lehetővé a szélesebb körű öntözés és szívás érdekében.


Tulajdonságok: 




Motortípus: egyhengeres, 4 ütemű, léghűtéses
Motor űrtartalma: 163 cm3
Teljesítmény: 6,5 LE/4,8 kW/óra
Maximális fordulatszám: 3600/min
Motorindítás: kézi
Zajszint: kb. 96 dB
Üzemanyag típusa: motorbenzin
Üzemanyagtartály térfogata: 3,6 liter
Üzemidő teli tankon: 5 óra
Fogyasztás: 0,36 liter/kW/óra
Az olaj mennyisége a motorban: 0,6 liter
Kapacitás: 30 m3 / h
Tömlő kimenet: 2"
Maximális emelési magasság: 8 méter
Maximális szivattyúzási magasság: 23 méter
Anyag: alumínium, vas, műanyag
Méretek: 46,5×36,5×38,5 cm
Súly: 18,5 kg


A csomag tartalma: 




1 db vízszivattyú készülék
1 db bemeneti csőcsatlakozás
1 db kimeneti csőcsatlakozás
2 db tömítőgyűrű
1 db csőkulcs
1 db szűrő
4 db talppárna
3 db bilincs




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb kerti gépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.29
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "KraftRoyal professzionális, benzines vízszivattyú, 6,5 LE, 7 m szívásmélység, 30 m emelési magasság, WP-20" című hirdetést látja. (fent)