Betöltés...

Vezeték nélküli ajtócsengő LCD kijelzővel, 52 féle csengőhanggal, állítható hangerővel és hőmérséklet kijelzéssel - IP44 vízálló (BB-21911)

Ár: 7.990 Ft

Vezeték nélküli ajtócsengő 5 lépéses hangerőszabályozás akár 100 dB-ig és 52 választható hang – A vezeték nélküli ajtócsengő 5 fokozatú hangerőszabályozással rendelkezik, így mindenki beállíthatja a saját igényeinek megfelelően. Az 5 teljes csendet jelent, például, amikor a babád éppen alszik. Az ajtócsengőnél akár 52 különböző gonghang közül választhatsz, így mindenki megtalálja a számára megfelelő jelet. LCD kijelző hőmérséklettel – Az ajtócsengő készlet további előnye a kijelző, amin láthatod a hőmérsékletet. A vevőn Celsius vagy Fahrenheit hőmérsékletet is beállíthatsz. A skála megváltoztatása a (virág) gomb megnyomásával lehetséges. IP44 vízállóság – A vezeték nélküli ajtócsengő ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben (IP44), így esős vagy hóborította napokon is kiválóan működik. Széles hatótávolság – A vezeték nélküli ajtócsengő maximális hatótávolsága akár 200 méter is lehet, így a vevőtől távolabb is könnyedén telepítheted, például a kapunál. Műszaki adatok: Szín: fekete LCD kijelző: igen Hőmérséklet kijelzés: °C / F Gomb tápellátás: elem (tartozék elemmel) Ajtócsengő tápellátás: hálózat 5 lépéses hangerőszabályozás Hangerő: 100 dB 52 választható polifónikus hang Hatótávolság: 200 méter (akadályokkal találkozva csökkenhet) Vízállóság: IP44 Teljes csend: igen Csigacsengő méretei: 7,5 x 4,5 x 1,7 cm Vevő méretei: 8 x 7,5 x 6 cm Súly: 0,100 kg Súly csomagolásban: 0,163 kg Tartalma: Vezeték nélküli ajtócsengő Vevő Telepítő készlet Elem Az új vezeték nélküli ajtócsengő a mindennapokat könnyebbé és kényelmesebbé teszi. Mindig tájékozódhatsz a környezeti hőmérsékleti viszonyokról és ne hagyd ki a látogatókat. A széles választékú hangok és a könnyen beállítható hangerő garantálja, hogy minden helyzetben megtalálod a megfelelő beállítást. Ne habozz, rendeld meg most, és élvezd otthonodban a modern technológia előnyeit!

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Vezeték nélküli ajtócsengő LCD kijelzővel, 52 féle csengőhanggal, állítható hangerővel és hőmérséklet kijelzéssel - IP44 vízálló (BB-21911)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: