Betöltés...

Ronix sarokcsiszoló, 2400 W, 230 mm

Ár: 42.660 Ft

Ronix sarokcsiszoló, 2400 W, 230 mm

-Professzionális, nagy teljesítményű 2400W-os, erős motor-3 pozíciós anti-shock ergonomikus, oldalsó fogantyú, amely minimalizálja a rezgést és csökkenti a fáradtságot a hosszú ideig tartó munka során-Forgatható fő fogantyú, amely felgyorsítja a különböző szögekben történő munkavégzést és javítja a felhasználó kényelmét és irányítását-Soft start kapcsoló rendszer, amely biztosítja a biztonságos működést-Direkt légáramlási rendszer, amely hűti a motort a megbízhatóbb teljesítmény és a nagyobb túlterhelhetőség érdekében-NSK pormentes golyóscsapágyak, amelyek biztosítják a motor hosszú élettartamát, és egyenletesebbé teszik a működést-Gyors tárcsavédőcsere, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a védőt különböző munkapozíciókba helyezze-Egyszerű és gyors szénkefecsere-mechanizmus-Új reteszelőcsapos rendszer a könnyű és gyors tárcsacseréhez -Pormentes kapcsoló, amely csökkenti a por behatolását, különösen falazási munkakörülmények között                                                 
Teljesítmény:2400W
Feszültség:220V
Üresjárati fordulatszám:6000/perc
Csiszolótárcsa max. átmérője: 230mm
Súlya: 5,4 kg




A sarokcsiszolók különböző anyagok, például fém, kő, beton, kerámia, gránit stb. vágására, csiszolására és polírozására szolgáló eszközök. Ezek a szerszámok különböző tárcsaméretekkel rendelkeznek az egyes alkalmazásokhoz, építkezésekhez és munkaterületekhez.Beltéri padlóburkolatok és falak, konyhai munkalapok, csempe-, tégla- vagy betonlapok vágása stb. a Ronix 3220 sarokcsiszoló néhány felhasználási területe. A hozzá hasonló elektromos szerszámok közül a megfelelő csiszológép kiválasztásánál a legkritikusabb tényezők a tárcsaméret és a motor teljesítménye. A 2400 W-os motor 230 mm átmérőjű tárcsamérettel, akár 6000RPM üresjárati fordulatszámmal és az ergonomikusan kialakított 5,4 kg-os súlya csak egy része azoknak a jellemzőknek, amelyeknek köszönhetően a fent említett műveletekkel is megbirkózik.Porvédő kapcsolókkal rendelkezik a por behatolásának csökkentése érdekében, és a porvédő golyóscsapágyait úgy tervezték, hogy növeljék az eszköz élettartamát.
Részletes leírás:A Ronix 3220 sarokcsiszoló erős motorjával készen áll arra, hogy segítse Önt a vágási, csiszolási, sorjamentesítési, befejező és polírozási munkálatokban.Nézzük meg, milyen különleges tulajdonságokat és specifikációkat kínál ez a sarokcsiszoló.
Motor és mechanizmus:A Ronix 3220 sarokcsiszoló erőteljes, 2400 W-os motorral rendelkezik, amely 220-240 V és 50-60 Hz-es áramforrással működik, lehetővé téve a szerszám nagy teljesítményét. A 6000PRM-es üresjárati fordulatszámának köszönhetően az eszköz nagyon gyors. Ez a motor kiváló minőségű, iparilag gyártott rotorral és állórészekkel rendelkezik.
Golyóscsapágyazás:A biztonság mellett az elektromos szerszám élethossza is számít. A kiváló minőségű pormentes golyóscsapágyak beépítésével zökkenőmentesen és gyorsan haladhat!
Vágókorong:Ez az elektromos szerszám max. 230 mm-es vágókoronggal használható, amely hihetetlenül jó választás kő és falazat vágásához. Új rögzítőcsapos rendszer segít a könnyű, biztonságos és gyors tárcsacserében.
Közvetlen légáramlási rendszer:A megbízhatóbb teljesítmény és a nagyobb túlterhelhetőség érdekében a szerszám közvetlen légáramlási rendszere hűti a motort.
A Ronix 3220 sarokcsiszoló könnyű, 5,4 kg-os. A különböző szögben végzett munkák felgyorsításához és a kezelők kényelmének és irányításának javításához a fő forgó fogantyú jön segítségül.A vibráció minimalizálása és a kéz fáradtságának csökkentése érdekében a hosszú munkavégzés során az ergonomikus, 3 állású, ütésgátló oldalsó fogantyú praktikus módon van elhelyezve a szerszámon.Amennyiben a szénkefe cseréjére van szükség, az egyszerű és gyors szénkefecsere-mechanizmusa segít Önnek.
Rögzítő csapos rendszer:Az egyszerű és gyors tárcsacsere és a biztonsági mechanizmusok érdekében új reteszelőcsap-rendszer került beépítésre. Ez a rendszer segít a felhasználónak a tárcsa biztonságos és kényelmes cseréjében azáltal, hogy rögzíti és megakadályozza a tengely elmozdulását.
Kapcsolók:
A lágyindítású kapcsoló biztosítja a műveletek biztonságát.
Tartozékok és csomagolás:A doboz tartalmaz egy kiegészítő fogantyút és egy tárcsavédőt.







Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Csiszológépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Ronix sarokcsiszoló, 2400 W, 230 mm" című hirdetést látja. (fent)