Betöltés...

Digitális csap hőmérő

Ár: 8.550 Ft

Digitális csap hőmérő
Veled is gyakran előfordul, hogy egész nap csak egy kád forró vízre, vagy egy frissítő zuhanyra vágysz, de a víz hőmérséklete egyszerűen soha nem sikerül tökéletesre és ez mindent elront? Vagy túl forró, vagy túl hideg.
Sajnos ezek a problémák rengeteg ember életét, pihenését rontják el nap mint nap. De végre itt a megoldás!
Búcsúzz el végleg a rossz hőmérsékletű víztől, ennek a digitális csap hőmérőnek köszönhetően! Többé nem kell folyamatosan a kezeddel ellenőrizned a vizet! Csupán beállítod a számodra megfelelő °C-t és már folyhat is a tökéletes víz!
Használata és beüzemelése rendkívül egyszerű, semmiféle szaktudást nem igényel. A csatlakozó 1/2 szabványméretű, így gyakorlatilag minden csaphoz tökéletesen illeszkedni fog majd. Elemre sem lesz szükséged, a termék az energiát az áramló vízből nyeri.
Ha a családban található egy pici baba is, akkor pedig különösen jó szolgálatot tehet a hőmérő, ugyanis a kisbabáknál különösen fontos a megfelelő hőmérsékletű fürdővíz!
A tökéletes kikapcsolódáshoz, a megfelelő hőmérsékletű víz eléréséhez és egy kisbaba mellé is nélkülözhetetlen termékről van szó! A termékkel mindig eltalálod majd a tökéletes hőmérsékletet, így soha többé nem érhet meglepetés!
Tulajdonságok:

Anyag: ABS
Hőmérsékleti tartomány: 5-85 °C
Szín: ezüst
Csatlakozó: szabványos 1/2
Méret: 8 x 8.5 x 2.5 cm
Súly: 75 g


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Digitális csap hőmérő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: