Betöltés...

Lézeres szintező

Ár: 3.520 Ft

Lézeres szintezőA fali bútorok felhelyezése mindig is egy nehéz feladat volt. Főleg ha már negyedszer vagy ötödször vág bele az ember. Ekkor már kész idegőrlő. Elsőre szinte lehetetlen megtalálni a tökéletes vízmértéket, amely mentén egy tökéletes egyenes vonalban fel lehetne helyezni a kívánt bútort. Sajnos, az emberi szem nem tévedhetetlen, de az lézeres szintező kütyünk igen! Helyezd fel a kívánt garnitúrádat rögtön elsőre a tökéletes beállításban. Bonyodalmak nélkül!
Mondj búcsút az órákig elhúzódó folyamatnak, amely egy faliszekrény, vagy akár egy falitükör felhelyezésével jár! Mondj búcsút a tévesen kifúrt faladnak, amely a sok felesleges kifúrással jár! A szintezővel percek alatt felhelyezheted az új bútorodat, úgy hogy ez a folyamat nem rabolja el egy teljes napodat!
Hasznos tudnivalók:
A kis tripoddal akár zsebre is vághatod, így bárhol azonnal használatra kész. Helyezd el a kütyüt a kívánt pozícióba és tedd rá a tripododra. A kütyü multifunkciós, így a legtöbb tripod állványra felhelyezhető. Miután felhelyezted az állványba a kívánt pozícióba máris mérhetsz vele. Azonnal megmutatja a számodra a tökéletes vertikális és horizontális vonalat, mindezt egy keresztlézerrel. Nyugodtan forgathatod is az állványodon, az sem akadály. Használd a kedved szerint! A szintezés gyerekjáték lesz ezzel a szintező lézerrel!
Olvasd el a kütyüvel kapcsolatos blogcikkünket!
A Lézeres szintező tulajdonságai:
- Anyaga: Műanyag- Súlya: 210g- Mérete: 105x50x60mm- Pontossága: +/- 0.5 mm/méter
Mit rejt a termék doboza?
- 1 db Lézeres szintező


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Lézeres szintező" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: