Betöltés...

Panta Safe Light Solar napelemes kültéri LED lámpa, 2 szett

Ár: 10.990 Ft

Panta Safe Light Solar napelemes kültéri LED lámpa, 2 szett

Erős napelemes világítás a nagyobb biztonság érdekében


napenergiával működő nagy teljesítményű lámpa mozgásérzékelővel
nincs szükség elemekre vagy kábelekre
8 nagy teljesítményű LED ultra-erős fényt biztosít, és akár 60 m2-es területet is megvilágít
érzékeny mozgásérzékelő - akár 7,5 méteres hatótávolság
egyénileg forgatható, extra széles fénycsóvával
egyszerű összeszerelés kényelmetlen kábelek nélkül: csavarozza be - igazítsa be a napelemet - kész
ideális felhajtókhoz, szabadtéri területekhez, garázsokhoz, kocsibeállókhoz, bejárathoz, teraszokhoz stb.
okos kialakítás - úgy néz ki, mint egy megfigyelő kamera a még nagyobb biztonság érdekében
időjárásálló és robusztus - a hőség, az eső, a hó és a fagy nem jelent problémát
automatikus kikapcsolási funkció 30 másodperc után (mozgás nélkül) 
napfényérzékelő: csak sötétben aktív

Részletes termékleírás

Ön is rendszeresen összerezzen, amikor esténként hazaérkezve furcsa hangokat hall a sötétben? A kültéri világítórendszerek ugyan megoldást nyújthatnak, ám mind felszerelésük, mind pedig használatuk egy vagyonba kerül!
Itt a megoldás: a Panta Safe Light Solar, az önműködő, napelemes világítórendszer! Elég a legapróbb mozgás, és máris bármely külső teret megvilágítja, használaton kívül pedig magától kikapcsol.A Panta Safe Light Solar napenergiával üzemel, működéséhez így sem méteres kábelek, sem méregdrága elemek nem szükségesek. Csak szerelje olyan helyre, ahol a napelem kellőképpen fel tud töltődni.
Az automatikus szürkületi érzékelő sötétedéskor aktiválja a világítórendszert, a mozgásérzékelő pedig biztonságot nyújtó fényt garantál - mindig, ahol és amikor csak szüksége van rá!
A Panta Safe Light Solar hasonlóan néz ki, mint egy profi biztonsági kamera. A hívatlan vendégeket már a vörösen izzó figyelmeztető LED lámpa is elriaszthatja! Rendkívül érzékeny mozgásérzékelője a legkisebb rezzenést is észleli, akár 7 és fél méterről is! 8 csúcsminőségű LED lámpája pedig közel 60 négyzetmétert is megvilágít - ahol és amikor csak szeretné! És 30 másodperccel az utolsó érzékelt mozgás után automatikusan kikapcsol.
Többé nem kell a sötétben botorkálnia! A Panta Safe Light Solarral a feljáró és a lépcső is fényárban úszhat!Kertjében ezentúl napnyugta után is játszhatnak gyermekei és háziállatai, Ön pedig otthona legsötétebb kültéri sarkaiba is fényt csempészhet.
Technikai információk:
A csomagban lámpánként 3 csavar és 3 műanyag tipli van, amivel a lámpát a kiválasztott helyre kell felcsavarozni.Méret: 16x9,1x12 cmSúly: 294 gLED teljesítmény 4 Watt (8x0,5 Watt)Fényerő: 250 lumenSzínhőmérséklet: 6500 - 7500 KNapelem teljesítménye: 5,5 V, 300mAAkkumulátor: Lithium-Ionen 3,7V - 1800mAhTöltési idő: 5-6 óra
FIGYELEM: - Csak sötétben működik. (Fényérzékelővel ellátott) - A 7,5 méteren belüli mozgások hatására kapcsolódik be. - A mozgások érzékelését követően 30 másodpercig marad bekapcsolva, majd automatikusan kikapcsolódik. - Időjárásálló: víz, - és hidegálló, minden évszakban helytáll - 360 fokban forgatható, akár 60 négyzetméternyi felületet is bevilágít
A csomag tartalma:

2x Panta Safe Light Solar,6x csavar,6x műanyag tipli


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Panta Safe Light Solar napelemes kültéri LED lámpa, 2 szett" című hirdetést látja. (fent)