Betöltés...

HITMAN Benzinmotoros Talajfúró

Ár: 70.490 Ft

A HITMAN Fúró ED76MAX egy magas teljesítményű, benzinmotoros talajfúró, amelyet kifejezetten a nehezebb kerti és építkezési munkákhoz terveztek. Ez az erős és megbízható eszköz ideális faültetési lyukak, kerítéspóznák és egyéb talajfúrási feladatok elvégzésére.

Főbb Előnyök és Jellemzők:

Erőteljes Teljesítmény: A 73 ccm-es kétütemű motor, amely 6,5 lóerős (1.9 kW) teljesítményt nyújt, erőt és hatékonyságot biztosít a legnehezebb talajfúrási feladatokhoz is.
Tartozékok: A csomag tartalmaz három fúrószárat (100mm, 150mm, 200mm átmérővel), amelyek különböző méretű lyukak fúrását teszik lehetővé.
Megbízható Kialakítás: Tartós és stabil szerkezet a könnyű kezelhetőség érdekében, kétkezes kivitel és gumis markolat biztosítja a stabil és kényelmes használatot.
Start-Stop Funkció: Biztosítja a motor gyors és egyszerű indítását és leállítását, növelve ezzel a biztonságot és a kényelmet.
Fordulatszám Szabályozás: A maximális fúrási fordulat 300 fordulat/perc, míg a maximális motorfordulatszám 10,000 fordulat/perc.

Műszaki Adatok:

Motor: 73 ccm, kétütemű
Teljesítmény: 6,5 HP (1.9 kW)
Biztonsági Kapcsoló: Igen
Max Fúrási Fordulat: 300 ford./perc
Max Fordulatszám: 10,000 ford./perc
Fúrószárak Méretei: 100 mm, 150 mm, 200 mm átmérő
Fúrószár Hossza: 700 mm
Benzintank Kapacitása: 1,2 liter
Súly: 8,8 kg

Csomag Tartalma:

1 db Benzinmotoros Talajfúró
3 db Fúrószár
1 db Kétkezes Fogantyú
1 db Töltő
Szükséges Szerelő Szerszámok

Alkalmazás: A HITMAN Fúró ED76MAX tökéletes választás minden olyan felhasználónak, aki megbízható és erőteljes talajfúrót keres kerti vagy építkezési munkákhoz. Legyen szó új faültetésről, kerítések építéséről vagy akár nagyobb építkezési projektekről, ez az eszköz képes gyorsan és hatékonyan végezni a feladatot.

Összegzés: A HITMAN ED76MAX a hatékonyság és kényelem tökéletes egyensúlya. Kiváló minőségű motorjával, sokoldalú fúrószár készletével és felhasználóbarát tervezésével ez a talajfúró képes megkönnyíteni a legnehezebb kerti és építkezési munkákat is.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Kerti szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "HITMAN Benzinmotoros Talajfúró" című hirdetést látja. (fent)