Betöltés...

Wera Kraftform Kompakt H 1 Holz Szerszámkészlet (41 db/csomag)

Ár: 67.780 Ft

A faépítéshez használt 41 darabos csavarozó szerszámkészlet a Wera Kraftform Kompakt H 1 Holz felületbarát textildobozban kerül forgalomba. A kompakt textildoboz a mobilitás és a helyigény meg nem feledhetetlen megkönnyebbüléséhez vezet. A szett jelentősen csökkentett súlya sokkal kényelmesebbé teszi a szállítást. A reszelés során az érzékeny felületek védettek. A textildoboz és az eszközök még sértetlenül is leesnek. A készlet tartalmaz egy Rapidaptor technológiájú racsnis csavarhúzót a villámgyors bitcserékhez és egy Zyklop Mini (1/4 ") racsnis racsnis, valamint meghosszabbítókat, adaptereket és választékot az univerzális faépítési alkalmazásokhoz kialakított kulcsos csavarokból, bitekből és fúrókból kiváló minőségű Wera minőség. A Zyklop Mini bit racsnis a filigrán dizájnt és a hihetetlen robusztusságot ötvözi. Racsnis használatra. 1/4 "-es külső hatszögű meghajtóval és Wera 1. és 4. sorral rendelkező bitek fogadására alkalmas. A mellékelt adapter 1/4" -es dugókulcs-betétekkel is használható. a bevált Kraftform geometriával tökéletesen formázott érintkezési felületeket kínál az ujjak számára. A 816 RA racsnis bittartó racsnis funkcióval rendelkezik, r Finom fogazás kis visszatérési szög és kapcsológyűrű (jobb, fix, bal) számára. Maximális nyomatéka 50 Nm. A hatszög alakú foglalatok Wera Hex-Plus profilúak. Nagyobb érintkezési felületeket kínál a csavarfejben, a bevágási hatás minimálisra csökken, és megakadályozzák a profil tönkremenetelét. A kulcsos kulcsbetétek színkódolásuknak és méretazonosításuknak köszönhetően gyorsan kéznél vannak.

Alkatrészek száma 41 darab
A szerszámok tartalmazzák a fúrófejeket, a fúrót, a racsnis hajtóművet, a csavarhúzót, a feszültségmérőt, a villáskulcs-betéteket
Belső hatszög profilok, belső TORX T, keresztmetszet (PH), keresztmetszet Pozidriv (PZ), rés, hatszög, szabotázsbiztos TORX (T H)
Szakma-specifikus tartomány a faépítéshez
Kezelő szerszám Dugókulcs racsnis funkcióval, rögzíthető középpozícióval
Kimenet 1/4 ", hatszög
Működési szerszám 2 reverzibilis racsni, tömör acél
Kimenet 1/4 ", hatszög
22 darabos bit: 1/4 hüvelykes meghajtó, kézi működtetésre alkalmas
Phillips (PH) 3 darab: PH 1 / PH 2 / PH 3
Keresztmélyedés (PZ) 6 darab: PZ 1 / PZ 2 / PZ 3
2 db nyílás: 1,0 x 5,5 mm
TORX 2 darab: T 20 / T 25
Szabotázs TORX 5 darab: T 10 H / T 15 H / T 20 H / T 25 H / T 30 H
Belső hatszög 4 darab: 3mm / 4mm / 5mm / 6mm
Fúró készlet 5 db: fafúró / 3 mm / 4 mm / 5 mm / 6 mm / 8 mm
Dugókulcsbetétek 7 darab: hatszög, 1/4 "meghajtás, kézi működtetésre alkalmas, gépi üzemeltetéshez, méretek színkóddal
5.5 / 6/7/8/10/12/13 méret
1/4 "hosszúságú meghajtó, négyzet alakú, 75 mm hosszú, kézi működtetésre alkalmas
Adapter 1 darab: meghajtás 1/4 ", hatszög, kimenet 1/4", négyzet
Biztonsági rugók 1 db
Kiegészítő tartalom 1 univerzális bittartó 1/4 "bitekhez, mágneses, rozsdamentes acél hüvellyel a speciális korrózióvédelem érdekében, 1 feszültségmérő 0,5 x 3 x 70 mm
Kivitelezés WERA Hex-Plus profillal
Konténer textil doboz
Használja autóban, házban, műhelyben
További információk Összecsukható táska a Wera 2go rendszerhez
Méretek szélesség: 145 mm x magasság: 65 mm x mélység / hosszúság: 325 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Wera Kraftform Kompakt H 1 Holz Szerszámkészlet (41 db/csomag)" című hirdetést látja. (fent)