Betöltés...

Kerítés szalag 4,75cm x 35m antracit

Ár: 3.990 Ft


MINŐSÉGI SZALAG 450 g/m²  - kerítésszalagunk PREMIUM minőségű termék. Ez egy praktikus megoldás a kerthatárok kijelölésére, de egyben esztétikus és tartós megoldás is, amellyel udvarát vagy kertjét rendezettebbé és rendezettebbé varázsolhatja.  Ennek köszönhetően sok éven át élvezheti a gyönyörű és funkcionális kertet !



UV SUGÁRZÁS  - a szalag kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek  kifejezetten ellenállnak a káros UV sugárzás hatásainak . Ennek köszönhetően  nem veszíti el tulajdonságait, színét, nem fakul ki és nem fakul ki  még hosszan tartó napozás után sem. A szalag nem csak az UV sugárzásnak ellenáll, hanem rendkívül strapabíró és ellenáll az időjárási viszonyoknak is, így minden körülmények között tökéletes. A szalag tökéletes kültéri használatra. Ellenáll  minden külső körülménynek, például nedvességnek és alacsony hőmérsékletnek .



25 RÖGZÍTŐKAPCSOT TARTALMAZ  - erős PVC-ből, a klipszek a szalaggal azonos színűek.  4,75 cm-es szalaghoz és 3-6 mm-es rudakhoz igazított méretben . Ezenkívül a kapcsok a tüskéken szűkítve vannak, hogy erősebb fogást biztosítsanak magának a szalagnak, és vágják a beszerelés megkönnyítése érdekében.



KERÍTÉS SZALAG FELHASZNÁLÁSA  - jól használható keskeny domborulatok takarására és maszkolására 3D panelekben, mint pl.:  panelkerítések lefedése; korlátok védelme az erkélyen és a teraszon.
LEÍRÁS



gyártó: Iso Trade
márka: Gardlov
Anyaga: PVC
szín: antracit
tömeg: 450g/m²
könnyű összeszerelés: igen
méretei: 4,75 x 3500 cm
súlya: 0,823 kg
súlya csomagban: 0,897 kg
TARTALOM



kerítésszalag
25x rögzítőcsipesz




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.18
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Kerítés szalag 4,75cm x 35m antracit" című hirdetést látja. (fent)