Betöltés...

Bosch GBH 18V-26 F Professional Solo Akkumulátoros fúrókalapács (Akku és töltő nélkül)

Ár: 180.660 Ft

A Bosch GBH 18 V-26 F Professional akkumulátoros fúrókalapács a robusztus, nagy teherbírású kialakításnak és a kefe nélküli EC-motornak köszönhetően kiváló minőséget és tartósságot kínál. A beépített LED-lámpa a sötét helyeket is megvilágítja. Az elektronikus motorvédelem (EMP) megvédi a motort a túlterheléstől és hosszú élettartamot biztosít, míg a Bosch elektronikus cellavédelem (ECP) megvédi az akkumulátort a túlterheléstől, túlmelegedéstől és mélykisüléstől. A cserélhető tokmány lehetővé teszi a gyors váltást a betonba ütéssel történő fúrás és a fába és fémbe ütés nélkül történő fúrás között. A GBH 18 V-26 F Professional egy kiegészítő fogantyúval, mélységmegállítóval és biztonsági csúszókuplunggal, KickBack Control és Electronic Precision Control (EPC) funkcióval is rendelkezik a felhasználó fokozott védelme érdekében. Alkalmas beton, falazat, fa és fém fúrására és vésésére. Kompatibilis a porelszívás különböző rendszerkiegészítőivel, valamint az összes Bosch Professional 18V akkumulátorral és töltővel (Professional 18V System). A szükséges akkumulátorok és töltők az AMPShare szövetség részei. Egyetlen akkumulátor illik a kék Bosch Professional 18V System összes szerszámához és gépéhez, de márkafüggetlenül használható az AMPShare Alliance más gyártók számos más szerszámával is. Nincs szükség többé új akkumulátorok vásárlására minden egyes új szerszámhoz, nincs többé szükség a "megfelelő" akkumulátor keresésére, az AMPShare segítségével egyetlen akkumulátor elegendő minden munkához.

Jellemzők:
Fúráshoz, kalapácsfúráshoz és véséshezVario-Lock működés a véső pozíciójának kényelmes beállításáhozTöltöttségi szintjelzőKiegészítő fogantyú, puha markolat, rezgéscsillapítás: leválasztott fogantyú a fáradtságmentes munkavégzéshezLED-es munkalámpaTúlterheléskapcsoló, KickBack Control, Bosch elektronikus cellavédelem (ECP): védi az akkumulátort a túlterheléstől, túlmelegedéstől és mélykisüléstől18 Voltos Li-Ion rendszerű akkumulátor szükségesMűszaki adatok:
Működési mód: Akkumulátoros működésMűködési feszültség: 18 voltAkkumulátor rendszer: AMPShare (Bosch Professional, Brennenstuhl, Fein, Ledlenser,...) Li-ion akkumulátor, 18 voltSzerszámtartó: SDS-plusz - 13 mm, Auto-Lock funkcióvalMotor: Kefe nélküli EC-motorSebességváltók: 1 sebességes sebességváltóForgásirány: az óramutató járásával megegyező és ellentétes iránybanFúrási kapacitás Ø max. fában: 30 mmFúrási kapacitás Ø acélban: 13 mmFúrási kapacitás Ø kőben, betonban: 26 mmÜresjárati fordulatszám 1. fokozat: 0 és 980 fordulat/perc közöttÜtőfordulatszám: állítható 0 /perc és 4 350 /perc között.Egyszeri ütési energia (EPTA): 2,6 jouleFúrás Rezgéskibocsátási érték ah: 2,5 m/s²Kalapácsos fúrás Rezgéskibocsátási érték ah: 13 m/s²Bizonytalanság K: 1,5 m/s²Magasság: 228 mmMélység/hosszúság: 382 mmTartozékok:
L-BOXX 238L-BOXX betétKiegészítő fogantyúMélységmegállítóGépkendő13 mm-es gyorsfúró tokmányAz akkumulátor és a töltő nem része a csomagnak!

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bosch GBH 18V-26 F Professional Solo Akkumulátoros fúrókalapács (Akku és töltő nélkül)" című hirdetést látja. (fent)