Betöltés...

Elektromos ütvecsavarozó 1/2" típusú H, Heidman, H00515

Ár: 25.085 Ft

A Heidmann H00515 terméke egy nagy teljesítményű elektromos ütvecsavarozó, amelyet arra terveztek, hogy megkönnyítse és hatékonyabbá tegye az anyákkal és csavarokkal végzett munkát. A 1/2 hüvelykes méretű és H típusú elektromos villáskulcs teljesítményt és vezérlést kínál kompakt csomagolásban.
Az erős villanymotorral felszerelt H00515 elektromos kulcs nagy nyomatékot képes kifejleszteni, lehetővé téve az erősebb anyák és csavarok könnyű meghúzását és lazítását. Függetlenül attól, hogy az autóiparban, az építőiparban vagy más olyan területen dolgozik, ahol gyakori a rögzítőszerszámok használata, ez az elektromos villáskulcs segít abban, hogy rövidebb idő alatt és kevesebb fizikai erőfeszítéssel végezze el a munkát.
Az elektromos kulcs ergonómikus és könnyű kialakítása biztosítja a kényelmes kezelést és csökkenti a fáradtságot a hosszú használat során. A csúszásmentes fogantyú biztonságos és precíz fogást biztosít, lehetővé téve a rögzítéskor kifejtett erő könnyű szabályozását.
A Heidmann H00515 elektromos ütvecsavarozója kiváló minőségű anyagokból készült, biztosítva a tartósságot és a használat során történő ellenállást. Megbízhatósága miatt ez az elektromos villáskulcs kiváló választás professzionális használatra vagy a barkácsolás szerelmeseinek, akik erős és tartós szerszámra vágynak.
Ezen túlmenően ez az elektromos villáskulcs többféle célra is használható, beleértve a jármű kerekeinek cseréjét vagy rögzítését, az összeszerelést, az építkezést és még sok mást. Sokoldalúsága miatt ez az elektromos csavarkulcs értékes befektetés a szerszámkészletbe.
Összefoglalva, a Heidmann H00515 terméke egy erős és tartós elektromos ütvecsavarozó, amelyet az anyákkal és csavarokkal való munka megkönnyítésére terveztek. Ergonómikus kialakításával és erőteljes motorjával ez az elektromos csavarkulcs segít a hatékony és precíz munkavégzésben. Felhasználási területtől függetlenül a H00515 hasznos és megbízható eszköz minden profi vagy barkácsoló számára.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Elektromos ütvecsavarozó 1/2" típusú H, Heidman, H00515" című hirdetést látja. (fent)