Betöltés...

Búvárszivattyú Omnigena AQUA ST 3T-23 / 230V - RTS

Ár: 106.900 Ft

Az új Omnigena AQUA ST - 3T 3 "szivattyúcsaládot kutakból, aknákból és tartályokból történő vízszivattyúzásra tervezték.
Az RTS jelzéssel ellátott búvárszivattyú a következőt jelenti: (Resistance To Sand = Homokkal szembeni ellenállás = homokálló).
Az Omnigena AQUA ST 3T 3 "szivattyúknak számos előnye van:

hidraulikus részük el van választva a motortól (a szivattyú nem monoblokkból készült (egyesek igen), és meghibásodás esetén a szivattyú könnyen leszerelhető
egy esetleges javítás (amit mi végzünk) nem biztos, hogy olyan drága, mint eddig volt
energiatakarékosak
a mindössze 75 mm átmérőnek köszönhetően ezek a szivattyúk keskeny aknákból történő vízszivattyúzásra is használhatók
a szivattyú képes tartósan felszívni akár 50 g kopást előidéző anyagot (szennyeződést) / m3, rövid ideig akár 150 g ilyen anyagot / m3, ezért alkalmas friss kutakhoz és aknákhoz


Az Omnigena AQUA ST - 3T-23-0,55,230V 3" búvárszivattyú alkalmas családi házak, nyaralók, hétvégi házak, iskolák és gazdasági létesítmények vízvezeték- rendszerének kiépítésére, valamint kerti öntözési rendszerek vízellátásához.
Az Omnigena AQUA ST 3T-23 merülő szivattyú kiváló választás, ha minőséget keres garanciális - 4 év kiterjesztett garanciával és garancia utáni szervizeléssel, és mindig valami extrával.
Az úszó járókerékkel ellátott merülő szivattyút új, friss aknákhoz, kutakhoz, tartályokhoz, és gyűjtőaknákhoz tervezték. Ez a szivattyú alkalmas a nyomás növelésére, ha az elosztóvezetékbe került beépítésre, továbbá háztartási vagy ipari használatra, öntözésre vagy tiszta vízzel történő permetezésre.Az AQUA ST sorozat szivattyúi alkalmasak kis és közepes tűzvédelmi állomásokra.
Javasoljuk fertőtlenítőszer használatát a szivattyú új, friss kútban vagy aknában történő felhasználása során.
A PolyWELL fertőtlenítőszer használatával elősegíti a vízforrás regenerálódását és tisztulását.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.05.06
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) " Búvárszivattyú Omnigena AQUA ST 3T-23 / 230V - RTS " című hirdetést látja. (fent)