Betöltés...

6 db-os, fúrógépre csatlakoztatható mini vágókorong készlet fémhez, fához, műanyaghoz - 22, 25, 32, 35 és 44 mm-es fűrésztárcsákkal (BBKM) (BBD)

Ár: 2.990 Ft

Ha minőségi, sokoldalú fűrészlap készletet keres, akkor érdemes megfontolnia 6 darabos mini kerek fűrészlap készletünk vásárlását. Ez a készlet kiváló megoldást kínál számos anyag, mint például fa, fém és műanyag fűrészelésére, és kifejezetten fúrókhoz lett tervezve. A készletben található 22, 25, 32, 35 és 44 mm átmérőjű fűrészlapok széles körű használatot tesznek lehetővé, és a kiváló minőségű anyagokból készült éles vágóélük garantálja a pontos és hatékony munkát. Ez a készlet tökéletes választás minden barkácsoló számára, akik szeretnének széles körű felhasználási lehetőséget biztosító, strapabíró és hatékony eszközöket használni. A sokoldalúsága és a kiváló minősége biztosítja, hogy hosszú távon is megbízhatóan használható legyen. Ha Ön is szeretné a legjobb minőséget és sokoldalúságot biztosító fűrészlap készletet, akkor válassza 6 darabos mini kerek fűrészlap készletünket, és élvezze a könnyű és hatékony munkavégzést! A termék előnyei:: Könnyen használható, kiváló minőségű eszközök a sokoldalú fűrészeléshez A különböző méretű fűrészlapok lehetővé teszik a precíz munkát és a széles körű felhasználási lehetőségeket A fűrészlapok éles vágóéle és a kiváló minőségű anyagok biztosítják a hatékony és eredményes munkát A készlet fúrókhoz tervezett, így még több felhasználási lehetőséget kínál A termék jellemzői: 22, 25, 32, 35 és 44 mm átmérőjű fűrészlapok Kiváló minőségű anyagokból készült, éles vágóéllel Számos anyag fűrészelésére alkalmas, például fa, fém és műanyag Kifejezetten fúrókhoz tervezve Videó a termékről: https://www.youtube.com/watch?v=uErwD8e0anw

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.05
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "6 db-os, fúrógépre csatlakoztatható mini vágókorong készlet fémhez, fához, műanyaghoz - 22, 25, 32, 35 és 44 mm-es fűrésztárcsákkal (BBKM) (BBD)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: