Betöltés...

Levenhuk LX1500 Lézeres távolságmérő - 1500 m

Ár: 76.380 Ft

Levenhuk LX1500 lézeres távolságmérő vadászathoz, sport- és taktikai játékokhoz, túrázáshoz és olyan helyzetekhez, ahol nyílt terepen szükséges mérni a távolságot, a szögeket és a sebességet. 5 és 1500 méter közötti távolság mérésére alkalmas. A készülék kimondottan kompakt és könnyű, egyszerűen kézben tartható. Lehetőség van háromlábú állványra is szerelni, ha stabilabb képet szeretne kapni. Az eszköz 6x-os nagyítású szabványos egyszemes távcsőként is használható.
Egyedi távolságmérésre és folyamatos mérésekre is alkalmas. Pásztázó üzemmódban a paraméterek meghatározása valós időben történik – a gyorsan frissülő értékeket közvetlenül láthatja a szemlencsében. Ez az üzemmód főként a mozgó célpontok távolságának mérésére szolgál. Lejtő üzemmód is rendelkezésre áll lejtőkompenzációs számítással a golfozáshoz. További funkció a zászlórúdrögzítési üzemmód: a készülék megtalálja a kisméretű egyedi célpontot, és rezeg, ha az rögzítve van.
A távolságmérő beépített újratölthető akkumulátorral működik. Automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkezik, amely kíméli az akkumulátort. A készülék hálózati tápegységről tölthető USB-kábelen keresztül (a készlet része, a hálózati adaptert külön kell megvásárolni).
Főbb jellemzők:

5 és 1500 méter közötti távolságmérés
Két pont közötti függőleges és vízszintes távolság, valamint szög és sebesség mérése
Egyedi távolságmérési üzemmód vagy pásztázó üzemmód (folyamatos mérés)
Lejtőkompenzáció – a célpont megfelelő távolságának kiszámítása a felület lejtésének figyelembevételével
Zászlórúdrögzítési üzemmód – a készülék rezeg, ha a célpont rögzült a helyén, kisméretű célpontok távolságmérésére alkalmas
Kompakt kialakítás, könnyű, nagyszerű eszköz kézi megfigyelésekhez
Beépített újratölthető akkumulátorral működik, amely USB-kábellel újratölthető
Szabványos háromlábú állványmenet

A készlet tartalma:

Lézeres távolságmérő
USB-töltőkábel (C típus)
Tok
Csuklópánt
Törlőkendő
Felhasználói kézikönyv és garanciajegy
MárkaLevenhuk, Inc., USASzavatosság, évélettartamEAN4620137486087A csomag méretei (HxSzxM):, cm13.5x11x6.5Szállítási súly, kg0.35Nagyítás foka, x6Objektívlencse átmérője (rekesznyílás), mm25Tartomány1000 m és afelettHiba±1 mMérési tartomány5 – 1500Mértékegységekméter/yardMérés pontosságatávolság: ±1 m / ±0,5%; szögek: ±1°Lézeres jelölő2-es osztály, 905 nm,

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Sövénynyíró
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Levenhuk LX1500 Lézeres távolságmérő - 1500 m" című hirdetést látja. (fent)