Betöltés...

STREND PRO takarófólia, textil, fekete, 1.6x50 m

Ár: 16.844 Ft

Gyomfólia, textil, fekete, 50 g/m2, 1.6x50 mTAKARÍTSON MEG IDŐT azzal, hogy többé nem gyomlálja a gyomokat gyomálló textilfóliával.
Ha meg akarja szabadulni a gyomoktól az udvarban, a legegyszerűbb módja egy gyomirtó fólia és az őrölt és festett fa kéreg keveréke, amelyet mucli-nak neveznek.

Az antigyom fólia a legmegfelelőbb ÖKOLÓGIAI módszer, amely lebomlik, hogy megszabaduljon a gyomoktól, mivel hatékonyságát az UV fény megállításával bizonyítja. Így, ha meg akar szabadulni a gyomoktól, akár eper, uborka vagy paradicsom termesztésére, akár öntözési munkák elvégzésére, akár sikátorok vagy utak burkolására, ezek a gyomriasztó filmek ideális megoldás. Az antiweed film különböző méretű és vastagságú, mindenki igényeitől függően.

Ezek a fóliák nagyon könnyen kezelhetők, elegendőek a talaj tisztításához, majd nyújtásához. A fólia alatt a talaj nedves és tápanyagokkal teli marad, így az ültetett növényeknek lehetőségük van a legoptimálisabb körülmények között növekedni.Ennek a fóliának a segítségével állandó hőmérsékletet tartanak fenn, és a fólia alatt termesztett növények gyökereit télen már nem fenyegeti  a fagyás.

Ez a gyomfólia sok éven át bizonyítja hatékonyságát, és az a terület, ahol a mulccsal együtt alkalmazzák, kiváló megjelenésű lesz, anélkül, hogy állandóan erőfeszítéseket kellene tennie.
CSÖKKENTI a hőveszteséget. MEGAKADÁLYOZZA a nedvesség és a talajkéreg kialakulását.
Hosszú távú korrózióállósággal  rendelkezik a különböző talaj és víz pH-értékekkel szemben.
Biztosítja a felszíni vizek gyors ELVEZETÉSÉT .   UV-ÁLLÓ .
A szövet szerkezete biztosítja a levegő behatolását a növények gyökereibe, segítve a bimbózás  és a rothadás megelőzését .
LEHETŐVÉ teszi a levegő, a víz és a tápanyagok maximális áramlását a talajba az optimális növénynövekedés érdekében 
A fólia sűrűsége 50g/négyzetméter.
HASZNÁLATI UTASÍTÁS
A talajt megtisztítják, és a gyomirtó textilfóliát kinyújtják. Az ültetés helyén ollóval vagy vágóval vágjuk le egy X alakú nyílást, amelyen keresztül az ültetés történik.
Több fólia telepítésekor ügyeljen arra, hogy körülbelül 10 cm-rel átfedjék egymást.

A rögzítéshez U-típusú körmöket használhat.
Kompatibilitás :U típusú körömrögzítő fóliák, tömlők, 4 mm x 15 cm, db, db-os készletU típusú köröm rögzítő fóliák, tömlők, 4 mm x 15 cm, készlet 40 dbU típusú köröm műanyag rozettával kerti fóliák rögzítéséhez, 15 cm, 6 dbU típusú köröm műanyag rozettával kerti fóliák rögzítéséhez, 25 cm, 6 dbMűanyag körömrögzítő lapok, 125x38 mm, 20 dbMűanyag körömrögzítő lapok, 125x38 mm, 50 db-os készletMűanyag körömrögzítő fóliák, készlet 50 db, Springos

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "STREND PRO takarófólia, textil, fekete, 1.6x50 m" című hirdetést látja. (fent)