Betöltés...

Bontókalapács, 3300 W, HEX, 70 J, Red Technic RTMWB0052

Ár: 111.911 Ft

Műszaki adatok: Tápellátás: 230 V / 50 Hz Maximális teljesítmény: 3300 W Alapjárati fordulatszám: 2100/perc Ütőerő: 70 J Fogantyú típusa: HEX 30 Akusztikus nyomásszint Lpa K = 3dB (A): 91,4 dB (A) akusztikus teljesítményszint Lwa K = 3 dB (A): 101 dB (A) A fő fogantyú vibrációs szintje K=1,5,/s² = 20,4 m/s² Az első fogantyú vibrációs szintje K=1,5,/s² = 13 m/s² A készülék súlya: 14,6 kg A termék súlya tokkal együtt: 21,1 kg Tápkábel hossza: 290 cm
Felszerelés: RED TECHNIC bontó kalapács Kulcsok a kalapács működtetéséhez Lapos vágó 30 mm Véső 30 mm-es heggyel Utasítás KESZTYŰ Füldugók Tartalék ecsetek Minden egy masszív, kerekeken lévő bőröndbe van csomagolva
HEX SDS NYÚL 30MM | MEGBÍZHATÓ SZERELÉSI RENDSZER A HEX típusú fogantyú biztosítja a kovácsolási tartozékok legmagasabb fokú tartósságát. A biztonságos rögzítést a markolatban használt csapos zár garantálja, ami a kalapács nagy ütőereje miatt fontos.
A nagy dugattyú átmérőjének alkalmazása az elektropneumatikus mechanizmusban nagy energiát biztosít egyetlen ütközésnél (akár 70J), amely lehetővé teszi nagy mennyiségű beton hatékony megtörését rövid munkaidő alatt.
ERGONÓMIKUS 360°-ban FORGATÓ FOGANTYÚK A csúszásgátló elülső fogantyú 360°-ban elforgatható, így minden helyzetben megfelelő munkaszöget biztosít. Az átgondolt ergonómikus kialakításnak köszönhetően a folyamatos munkavégzés okozta erőfeszítés jelentősen csökken.
TÖMÖR Bőrönd KEREKEN A rendkívül masszív, kerekekkel felszerelt bőröndnek köszönhetően a teljes készlet mozgatása sokkal könnyebbé válik. Ezenkívül a bőrönd két fogantyúval van felszerelve - az egyik lehetővé teszi vízszintes szállítását, a másik pedig függőlegesen, kerekeken való húzását a földön. Ez még jobban megnöveli a bőrönd mobilitását szállítás közben. A tartalom legjobb védelme érdekében a bőrönd két csattal ellátott fém retesszel van felszerelve. Ezenkívül a bőrönd a szerszámok rendszerezőjeként is szolgál, ami segít a dolgok rendben tartásában.
OLAJSZINTJELZŐ A jelző jelenlétének köszönhetően a sebességváltó olajszintjének ellenőrzése egyszerű és kényelmes feladattá válik.
Ne felejtse el ellenőrizni az olajszintet, hiánya vagy hiánya károsíthatja a készüléket.
Tökéletes beton, blokk, tégla, födém törésére, ásására, forgácsolására, lyukak törésére, héjalapok, betonlapok, olajkandallók és egyebek eltávolítására.
A D alakú hátsó fogantyút gumiréteg borítja, amely hatékonyan csillapítja a rezgéseket és csökkenti a fáradtság érzését.
Az aktiváló és a reteszelő gombok hozzájárulnak a könnyű és kényelmes használathoz.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Csempevágó, kővágó
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bontókalapács, 3300 W, HEX, 70 J, Red Technic RTMWB0052" című hirdetést látja. (fent)