Betöltés...

Kärcher BP 3.200 Home EU Házi vízmű

Ár: 76.190 Ft

Alacsony költségű használati víz mosógépekhez, WC-vízhez stb.
A lenyűgöző BP 3.200 Home nyomásfokozó szivattyú megfelel a Kärcher magas minőségi követelményeinek, és megbízható használati vízforrással látja el a háztartásokat. Lehetővé teszi a felhasználók számára az alternatív vízforrások, például kutak vagy ciszternák egyszerű csatlakoztatását és használatát automatikusan, a megfelelő nyomással és kapacitással.

A BP 3.200 Home a szükséges vízmennyiségtől függően automatikusan be- és kikapcsol. A szivattyú számos funkcióval rendelkezik, mint például visszacsapó szelep, beépített nyomásjelző, nyomáskiegyenlítő tartály (19 liter) és hővédelem. Az ergonomikus fogantyú megkönnyíti a kezelést és a szállítást. A szivattyú talpa csavarokkal rögzíthető a padlóhoz, így biztosítva a szivattyú biztonságos állását.

A BP 3. A 200 Home könnyen használható a közvetlenül a szivattyún található be / kikapcsolóval. A kiváló minőségű alkatrészek, mint például a rozsdamentes acél karima és a motortengely nemcsak vonzó megjelenést biztosítanak, hanem extra hosszú élettartamot is garantálnak.

Nyomáskiegyenlítő tartály (l): 19 literBeépített nyomáskijelzőFröccsenésálló be / ki kapcsolóHővédelemCsőkarima és motortengely: nemesacélVisszacsapó szelepG1-es csatlakozóadapter szivattyúkhozTöltőnyílásVízleeresztő szelep 

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Kärcher BP 3.200 Home EU Házi vízmű" című hirdetést látja. (fent)