Betöltés...

USB elosztó 25 cm-es kábellel és 4 bemenettel - USB HUB Hot Swap funkcióval és túltöltés elleni védelemmel - 5V (BB-19157)

Ár: 3.690 Ft

A kapcsolókkal ellátott USB-adapter kompakt méretekkel rendelkezik, ugyanakkor könnyű és letisztult megjelenésű. A számítógéphez csatlakoztatható USB HUB nem foglal sok helyet az asztalon, tárolása és hordozása kis mérete miatt nem okoz problémát. Az USB HUB adapter fekete színű és klasszikus kialakítású. A töltő 4 bemenettel rendelkezik, így egyszerre 4 készüléket tölthet fel. Nem kell dilemmáznia: a telefonját, a hangszóróját a táblagépét és a powerbankját egyszerre töltheti. Túltöltés, túlfeszültség, kisülés, túláram, rövidzárlat, túlmelegedés és elektromágneses tér elleni védelemmel ellátott. A Quick Charge 3.0 jelenleg nagyon népszerű szabvány az USB-porton keresztüli töltéshez, ezen kívül a termék maximális időmegtakarítást tesz lehetővé. A termék jellemzői: Hot swap funkció: igen   Túltöltés elleni védelem: 5V   Maximális sebesség: 180 MB   Anyaga:  műanyag Interfész: USB   USB 3.0-val vagy 1.1-gyel is kompatibilis Üzemi feszültség: 5V   Üzemi áram: 500-900mAh   Kábel hossza: 25 cm Méretek: 10,5x4x2,5 cm Súly: 43g A csomag tartalma:  USB hub Adapter Videó a termékről: https://www.youtube.com/watch?v=IptvwPd7ND8

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "USB elosztó 25 cm-es kábellel és 4 bemenettel - USB HUB Hot Swap funkcióval és túltöltés elleni védelemmel - 5V (BB-19157)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb