Betöltés...

DeWalt DCD85ME2GT McLaren Design Akkumulátoros ütvefúrógép

Ár: 174.920 Ft

A DCD85ME2GT akkumulátoros fúrógép a DeWalt limitált kiadású DeWalt x McLaren F1 Team szerszámkollekciójából egy nagy teljesítményű ütvefúrógép, amely nagyobb teljesítményt és kompaktabb méreteket, valamint a kefe nélküli motortechnológiának köszönhetően nagyobb tartósságot kínál a hasonló korábbi modellhez képest. Az optimálisan hangolt, kétfokozatú, teljes fém sebességváltó tökéletes erőátvitelt biztosít, a precíz, 15 fokozatú nyomatékmodullal és megbízható levágási nyomatékkal ellátott elektronikus nyomatékkapcsoló pedig minden beállításban precíz csavarozási munkát biztosít. A DCD85ME2GT akkumulátoros ütvefúrógép robusztus, tömör fémből készült 13 mm-es gyorsfúró tokmánya, valamint az automatikus orsózárnak, az elektronikus fordulatszám-szabályozásnak és az óramutató járásával megegyező és ellentétes irányú forgatásnak köszönhetően problémamentes kezelhetőséget biztosít. A kompakt és kiegyensúlyozott kialakítás és az ergonomikus gumírozott fogantyú maximális biztonságot és munkakomfortot nyújt. Még a sötétebb munkaterületek sem jelentenek problémát, mivel az innovatív, háromfokozatú LED pontosan igazított fénykúppal és rendkívül erős, 70 lumenes fényerővel a legsötétebb sarkokba is fényt hoz. A biztonsági elektronika (az akkumulátor hőmérsékletének, az áramfelvételnek és a lemerülés elleni védelemnek az állandó ellenőrzése) hosszú távú problémamentes használatot biztosít. A DCD85ME2GT McLaren kivitelben a T STAK doboz és a DeWalt két innovatív 18 voltos POWERSTACK akkumulátorával kerül alapfelszereltségként forgalomba. A forradalmian új, egymásra helyezett tasakcellás technológiát alkalmaznak, és 25%-kal kompaktabb méretekkel és kisebb súllyal rendelkeznek, mivel az akkumulátorházon belül hatékonyabban használják ki a helyet. A cellák kisebb belső ellenállása hatékonyabb áramáramlást és ezáltal a gép lényegesen nagyobb teljesítményfejlődést tesz lehetővé. A POWERSTACK akkumulátorok G változatban kifejezetten az autóipar számára lettek kifejlesztve, és vegyszer- és zsírálló házuk gumialapú, amely megbízhatóan megakadályozza a felületi sérüléseket.

Jellemzők:
Csavarozáshoz, fúráshoz fában, műanyagban, fémben és ütvefúráshoz falazatbanAkkumulátoros működésPOWERSTACK akkumulátorok G-verzióban, vegyszer- és zsírálló házzal, gumi talppalKönnyen vezérelhető kapcsolóelektronikaErgonomikus gumírozott fogantyúFolyamatosan állítható LED rendkívül erős fényszöggelBiztonsági elektronika (az akkumulátor hőmérsékletének, áramfelvételének és kisülésvédelmének állandó ellenőrzése)Az összes 18 voltos XR géppel és töltővel is kompatibilis.Műszaki adatok:
Működési feszültség: 18 voltAkkumulátor-rendszer: Li-ion akkumulátor, 18 Volt, 1,7 AhSzerszámtartó: Gyorsfúró tokmány, 1,5 mm - 13 mm, automatikus reteszelés funkcióvalMotor: Kefe nélküli motorSebességfokozatok: 2 sebességes sebességváltóForgásirány: jobbra és balraFúróteljesítmény Ø max.: fában 55 mmFúróteljesítmény Ø max.: acélban 13 mmFúróteljesítmény Ø max.: kőben, betonban 13 mmNyomaték max. kemény: 90 Nm, lágy: 27 NmNyomatékbeállítás: 15 fokozatSebesség Üresjárati fordulatszám 1. fokozat: 0-650 fordulat/perc, 2. fokozat: 0-2000 fordulat/percLöketteljesítmény üresjárati löketteljesítmény 1. fokozat: 11 050 /perc, 2. fokozat: 34 000 /percMélység/hosszúság: 177 mmTartozékok:
T STAK doboz2x 18 Volt 1,7Ah POWERSTACK Li-Ion akkumulátorRendszerszerű gyorstöltőFém övhorogMágneses fúrószártartó

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "DeWalt DCD85ME2GT McLaren Design Akkumulátoros ütvefúrógép" című hirdetést látja. (fent)