Betöltés...

Centrifugális felületi szivattyú, 1,1 kW, 6 m³/h, 1" csatlakozás, kisülési magasság 30 m, Cpm158 + Automatikus nyomásszabályozás EPC-3

Ár: 41.597 Ft


CPM158 centrifugálszivattyú

Az Elefant CPM158 centrifugálszivattyú a globális iparágakban széles körben használt centrifugálmotort használja. A legfeljebb 9 méteres mélységből történő abszorpció egy hüvelyk bemenettel ideálissá teszi kis kutakban vagy tiszta felszíni víztartályokban való használatra. Az azonos méretű kisülési nyílás 30 méter magasságig üríti a vizet. Betáplálhat vízforrást, például tetőtartályt, vagy továbbíthatja a vizet az emeleten történő használatra.

A konstrukció egy 1100 W-os egyfázisú motort tartalmaz, amely rézhuzallal van tekercselve, masszív öntöttvas házba burkolva. Az acél légcsavartengely forgása által biztosított hűtőrendszer úgy irányítja a légáramokat, hogy a motor teljes felületét folyamatosan hűtse. Ez a részlet különösen fontos, ha a szivattyú szerelési helye kicsi, például kandalló vagy védődoboz.



Funkciók




Motortípus
Elektromos


Előnye
Szellőztető rendszer Réz tekercselő motor Masszív öntöttvas ház Stabil 3 láb pozíció 12 mm vastag acéltengely


Szivattyú típusa
Centrifugális


Motorteljesítmény
1100 W


Kiürítő csatlakozás átmérője
1 hüvelyk


Maximális áramlási sebesség
100 l/perc


Kisütési magasság
30 m


Abszorpciós mélység
9 m


Súly
16 kg


Kábelhossz
1 m





Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 43 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Centrifugális felületi szivattyú, 1,1 kW, 6 m³/h, 1" csatlakozás, kisülési magasság 30 m, Cpm158 + Automatikus nyomásszabályozás EPC-3" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: