Betöltés...

KETER SZERSZÁMOSLÁDA "TECHNICAN BOX"

Ár: 14.870 Ft

Méretek (szé x mé x ma):480x378x177 mm Praktikus, tágas szerszámosláda. Belseje megkönnyíti a különböző méretű szerszámok tárolását. A ládában lévő rendező tálca könnyebb hozzáférést biztosít a leggyakrabban használt szerszámokhoz. A termékben kivehető, válaszfalas rendező tálcát találunk. A szerszámosláda hordozást megkönnyítő kényelmes fogantyúval rendelkezik. Tartósságot garantáló magas minőségű anyagokból készült.

A jótállási jegy az alábbi linken elérhető:
https://www.curver.hu/jotallasi-jegy-78 A Keter “Technicanbox" praktikus tárolást tesz lehetővé a mindennapokban. A belső kialakítása megkönnyíti a kisebb szerszámok, alkatrészek, például szögek, csavarok, fogók, csavarhúzók egymástól elszeparált elhelyezését. A ládában egy rendező tálca is helyet kapott, ami könnyebb hozzáférést biztosít azokhoz a tárgyakhoz, amik a leggyakrabban kézbe kerülnek. Emellett egy kivehető, válaszfallal rendelkező rendező rekesz is rendelkezésre áll.

Professzionális kialakításának köszönhetően a használata nagyon egyszerű, kényelmes és biztonságos. A külső részén fogantyúval felszerelt, kézben tartva azt az érzetet kelti, mintha egy méretes táskát tartanánk. A tárolóegység lezárásáról két masszív csat gondoskodik. A belepakolt tárgyakat könnyen el lehet vinni akár nagyobb távolságokba is. Személygépkocsiban történő szállításakor a csomagtartóban és a hátsó ülésen is elfér. Anyaga kiváló minőségű műanyag, aminek köszönhetően remekül ellenáll a mindennapokban keletkező erőhatásoknak, terheléseknek.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "KETER SZERSZÁMOSLÁDA "TECHNICAN BOX"" című hirdetést látja. (fent)