Betöltés...

Wera Metall-Knarre Bicycle Set 1 Kerékpár szerszámkészlet (12 db/csomag)

Ár: 18.210 Ft

A Wera csavaros szerszám szakember 12 darabos 1-es kerékpárkészlete megoldja a kerékpárok körüli legfontosabb csavarozási problémákat. A Zyklop Mini 1 bites racsnis a filigrán dizájnt hihetetlen robusztussággal ötvözi. A Zyklop Mini Bit Ratchet különösen gyors csavarozásra használják, még szűk munkakörülmények között is, és amikor a gép vagy a hagyományos kéziszerszámok segítségével a csavarozás hely miatt nem lehetséges. 1/4 "külső hatlapú meghajtóval és Wera csatlakozási sorokkal 1 és 4 rendelkező bitek fogadására alkalmas. A mellékelt adapter 1/4" hüvelyes kulcsbetétek használatára is használható. A Kraftform fogantyú kipróbált Kraftform geometriájával tökéletesen kialakított érintkezési felületeket kínál az ujjak számára. A Zyklop Mini 1 bit racsnis rendkívül helytakarékos, és kiegészítőkkel egészült ki, amelyek megfelelnek a kerékpárok leggyakoribb csavaros csatlakozásainak. A készlet robusztus és könnyű, felületbarát textildobozba van csomagolva. A bitek univerzális használatra kemények. A hatszög alakú foglalatok Wera Hex-Plus profilúak. Nagyobb érintkezési felületeket kínál a csavarfejben, a bevágási hatás minimálisra csökken, és megakadályozzák a profil tönkremenetelét. Ugyanakkor akár 20% -kal nagyobb nyomaték is továbbítható. A hihetetlenül kompakt szett sok szerszámot kínál kis helyen és további felületi védelmet nyújt a textil külső anyag révén.

Alkatrészek száma 12 darab
Az eszközök közé tartoztak bitek, racsnis
Profilok: belső hatszög, belső TORX T
Járműspecifikus választék kerékpárokhoz
Anyag acél
Működési eszköz, reverzibilis racsni, tömör acél
Kimenet 1/4 ", hatszög
10 darabos bit: meghajtás 1/4 "
Phillips (PH) 1 darab: PH 2
TORX 2 darab: T 10 / T 25
Belső hatszög 7 darab: 2mm / 2,5mm / 3mm / 4mm / 5mm / 6mm / 8mm
Bit adapter meghajtó 1/4 ", hatszög, 1/4" kimenet, hatszög, állandó mágnessel
Konténer textil doboz
Alkalmazási műhely
6 ° -os visszafordulási szög 1/4 hüvelykes bit- és foglalattartóhoz, anyák és bütykös foglalatok a leggyakoribb csavarprofilokhoz kerékpárokon, hegyi kerékpárokon és e-kerékpárokon

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Wera Metall-Knarre Bicycle Set 1 Kerékpár szerszámkészlet (12 db/csomag)" című hirdetést látja. (fent)