Betöltés...

DEDRA Műhely kerekeken

Ár: 22.990 Ft

A Dedra egy 1991 óta működő lengyel szerszámgyártó vállalat, akik jelenleg Európa 15 országában széles választékban és magas minőségben forgalmazzák termékeiket. Kínálatukban széleskörben megtalálhatóak elektromos kerti és barkács szerszámok, hegesztőeszközök és tartozékaik, kéziszerszámok, biztonsági cikkek és számtalan további hasznos eszköz. A több évtizedes múlt és a folyamatos fejlesztések a garancia arra, hogy termékeik megbízhatóak, tartósak, magas minőséget képviselnek.
A Dedra hivatalos oldala

Kerekes műhely DEDRA N0201



A kerekes műhely 2 komponensből áll-az első egy kerekes alapdoboz. Az első a görgős alapdoboz, amelynek tágas tárolója a legnagyobb, legnehezebbt á r g y a k a t is befogadja. Az alapdobozk é t részből álló görgőkkel van felszerelve: a nagy teherbírásúfelnikkel/lábakkal és a kerék járófelületét képező puha műanyaggal. A fémtengely használata jelentősen növeli a görgős műhelyrobusztusságát és ellenálló képességét. A széles tengelytávnak köszönhetően a kocsi stabil marad szállítás közben, így garantálvaaz Ön és szerszámai biztonságát.



A második modul egy másik tágas dobozt tartalmaz. A DEDRA N0201 Kerékműhely felső doboza egy kivehető tálcával rendelkezik a kisebb kéziszerszámok, például csavarhúzók, kombinátorok, fogók stb. tárolására. A tálca beépített bit-tartót tartalmaz a kiválasztott bitek számára, hogy azok mindig kéznél legyenek.A tálca beépített tartót tartalmaz az Ön által választott bitek számára, így mindigkéznélesznek.



A felső doboz tetején négy praktikus tárolórekesz található a kisebb szerelési tárgyak vagy kis szerszámok, pl. precíziós csavarhúzók, kis fogók, csavarhúzóhegyek számára. A kerekes műhelyt nem csak a nagy tárolóhely jellemzi. A DEDRA N0201számos olyan okosf u n k ci ó v a l rendelkezik, amelyek első pillantásra talán nem tűnnek fel, de hosszú használat után nagyon hasznosak lesznek, pl. a mérőszalag a mélyedés alján, amelybe a munkadarab, pl. egy cső biztonságosan elhelyezhető.



A DEDRA N0201 két fogantyúval van felszerelve. A középső segít a felső doboz szállításában. A doboz szélénél található nagyobb, piros színű, amely lehetővé teszi a dobozegység biztons ágos és kényelmes eltávolítását a beépített kerekek segítségével. A fogantyú a könnyű használat érdekében tolózárral/kioldó mechanizmussal van rögzítve. A fogantyú csak akkor emelkedik fel, amikor Ön akarja. Ez javítja a felhasználói kényelmet, ugyanakkor védi az elemet a véletlen sérülésektől. Az egész rendszer stabilitását az erős, fémálló poliamid sarok biztosítja. A dobozokat csúszásgátló párnákkal rögzítik a sarkokban. Ez nem csak további stabilitást biztosít, hanem csillapítja a műhely kerekeken történő mozgatásakor fellépő
rezgéseket, és megakadályozza a dobozok megcsúszását szállítás közben, pl. az autóban.



A DEDRA N 0201 kerekesműhely jellemzői:

Nagy kapacitás, méretei 450 x350x645 mm
Poliamid sarok (tartósabb, mint a fém)
Polikarbonát szervezők a fedélben
Ergonomikus fogantyú reteszelő mechanizmussal a biztonságosszállításhoz
Lágy műanyag védőréteggel borított műanyag kerekek, a műhely mobil
Fémtengely
Belső tálca
Mérőpohárral ellátott fedelén lévő pozícionáló horony
A termék gyártói honlapja

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "DEDRA Műhely kerekeken" című hirdetést látja. (fent)