Betöltés...

Baba kapucnis fürdőlepedő, kiskutya modell, szuper nedvszívó, puha és bolyhos, 120x70 cm, krém

Ár: 11.559 Ft

Description: Baba kapucnis fürdőlepedő, kölyökkutya modell

Változtassa a frissesség és pihenés pillanatait elbűvölő és örömteli élménnyé krémszínű kölyöktörölközőnkkel, imádnivaló kapucnival, amelyet kifejezetten kalandvágyó kicsik számára terveztünk. Minden fürdő örömteli kalanddá válik ezzel a bájos törülközővel!

[Imádnivaló kiskutya design] Magával ragadó törölközőnk kiskutya dizájnnal rendelkezik, aranyos fülekkel és aranyos szemekkel, amelyek mosolyt csalnak gyermeked arcára. Minden részletet gondosan kidolgoztunk, hogy elbűvölő és szimpatikus megjelenést teremtsünk.

[Kényelem és elnyelés] Puha és nedvszívó anyagokból készült törölközőnk biztosítja a kicsik kényelmét és gyors száradását minden fürdés vagy a medencében töltött nap után. A kapucni melegen tartja a fejét, és extra kényelmet biztosít neki a pihenés pillanataiban.



[Hasznos és sokoldalú] Törölközőnk praktikus és sokoldalú, és otthon, fürdés után, valamint tengerparti vagy medencés nyaralás során egyaránt használható. Könnyen hordozható, és bárhol használható, ahol a kicsiknek kényelmes, nedvszívó törölközőre van szükségük.

[Gyerekbarát méretek] Törölközőnket kifejezetten a gyermekek méretéhez és igényeihez terveztük, így tökéletesen illeszkedik a kicsikhez. Elég nagy ahhoz, hogy teljesen becsomagolja a kicsiket, de elég könnyű ahhoz, hogy maguk kezeljék.



Ajándékozzon meg kicsiit minden fürdés után kellemes és megnyugtató élménnyel krémszínű kapucnis kiskutyatörölközőinkkel. Változtass minden szárító pillanatot elbűvölő és örömteli kalanddá, és élvezz minden együtt töltött pillanatot!
Méret:: 120x70 cm.
Kor:: 1 év.
Kor:: 9 év.
Szín:: Krémszín.
Anyaga:: Pamut.
Szélesség:: 70 cm.
Hossza:: 120 cm.
Terméktípus:: Törülköző.
Hogy:: Gyerekek.

Material:
Instructions:
Set:

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babaápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Baba kapucnis fürdőlepedő, kiskutya modell, szuper nedvszívó, puha és bolyhos, 120x70 cm, krém" című hirdetést látja. (fent)