Betöltés...

eZVIZ BM1 Digitális babamonitor - Kék

Ár: 51.210 Ft

Bárhol is legyen, az eZVIZ első bébiőrével mindig szemmel tarthatja kisgyermekét. Az eZVIZ legújabb innovációja a fejlett kamera- és AI-technológiát egy vizuálisan kellemes, felhasználóbarát és bababiztonságos segédeszközzé alakítja át, amely leegyszerűsíti a mindennapi szülői feladatokat. Élvezze az azonnali értesítéseket, ha a babának szüksége van Önre, vagy ha fontos pillanat következik be. Hagyja, hogy az eZVIZ segítsen egy kicsit megkönnyíteni a csemete gondozását bármelyik pillanatban, nappal vagy éjszaka.A szeretettel, szeretetből tervezett bébiőrAz eZVIZ megérti, hogy a szülők a legjobbat szeretnék a babájuknak, ezért mindent megtesznek, hogy a legjobbat nyújtsák. A Baby Monitor 1 számtalan tervezésen és újratervezésen, valamint szigorú laboratóriumi tesztelésen ment keresztül, mielőtt minden apró részletet véglegesítettek volna.Bababiztos anyagokból készültA nem mérgező szilikonból készült, éles élek nélküli kameratestnek köszönhetően a Baby Monitor 1 bárhol biztonságosan használható a kicsiknél.Zéró vezeték, nulla aggodalomA 100%-ban vezetékmentes beállítással a Baby Monitor 1 távol tartja a kíváncsi pici kezeket vagy a sétáló kisgyermekeket a veszélyes zsinóroktól.A védelem most már látható, és mindenholEzredmásodpercek alatt észleli a baba tevékenységét, hogy Ön mindig képben legyen.Gyengéden őrzi minden édes álmátAz eZVIZ tudja, hogy a szülők mindannyian vívnak lefekvés előtti csatákat. Ezért a Baby Monitor 1-et nagy részletességgel tervezték, hogy megvédje ezeket az értékes alvásórákat.Nulla látható infravörös fényA Baby Monitor 1 beleolvad a nyugodt sötétségbe, kristálytiszta éjszakai látást biztosít anélkül, hogy vörös vagy villogó fényekkel zavarná a baba alvását.Egész éjszakai akkumulátorBár ez az egyik legkisebb akkumulátoros kamera a piacon, a Baby Monitor 1 optimalizálja a reakcióidőt, hogy érzékelje a baba tevékenységét és figyelmeztesse Önt - még az egész éjszakai működés biztosítása mellett is.Beszélgetés és kényelem egyszerűbb módonHa nem tudod azonnal elérni a babát, a Baby Monitor 1 segítségedre lehet. A sírás észlelésekor a monitor képes automatikusan nyugtató zenét lejátszani, hogy segítsen megnyugtatni. Emellett a szülők a kamerán keresztül úgy beszélhetnek a babához, mintha a baba mellett lennének.Nagyobb képernyőkön keresztül láthat és interakcióba léphetAz eZVIZ alkalmazással minden részletet Full HD 1080p minőségben láthat. Ami még jobb, hogy azok a szülők, akik a bébiszitterkedés közben több feladatot is szeretnének elvégezni, egyszerűen a "Hey Google" vagy az "Alexa" szóval kezdeményezhetik az élő közvetítést.Vizuális babanapló értékes pillanatokbólAz első szavak, az első lépések, minden nagy mosoly... a Baby Monitor 1 biztosítja, hogy megörökítse ezeket a felejthetetlen pillanatokat, és biztonságosan tárolja az emlékeket.

Funkciók:
Sírásérzékelés érzékelése,Bölcsőn kívüli (baba távozása)Baba tevékenységének érzékelése (intelligens ember) érzékeléseIntelligens riasztásKétirányú beszélgetésAutomatikus zenelejátszásMűszaki adatok:
Képérzékelő: 1/2,8" 2 megapixeles progresszív beolvasású CMOS érzékelőMinimális megvilágítás: 0,1 luxObjektív: 4 mm @ F1.6, betekintési szög: 100° (átlós) , 85° (vízszintes), 46° (függőleges)Nappali és éjszakai: IR-vágó szűrő automatikus kapcsolássalDNR: 3D DNRÉjszakai látás: Akár 5 mMaximális felbontás: 1920 x 1080Képkockasebesség: 15fps. Önalkalmazkodás a hálózati átvitel soránVideó tömörítés. H.265 / H.264Videó bitsebesség: Full HD; Hi-Def; Standard. Adaptív bitsebesség.Audio Bitráta: ÖnadaptívMax. Bitráta: 1 MbpsWi-Fi szabvány IEEE802.11b, 802.11g, 802.11nFrekvenciatartomány: 2,4 GHz ~ 2,4835 GHzCsatorna sávszélesség: Támogatott 20 MHzBiztonság: 64 / 128 bites WEP, WPA / WPA2, WPA-PSK / WPA2-PSKÁtviteli sebesség: 11b: 11 Mbps, 11g: 54 Mbps, 11n: 150 MbpsWi-Fi párosítás: AP párosításProtokoll: EZVIZ felhő saját protokolljaInterfész protokoll: EZVIZ felhő saját protokolljaMinimális hálózati követelmény: 2 MbpsBővítés: Támogatja a microSD-kártyát (legfeljebb 256 GB)Felhőalapú tárolás: Támogatja az EZVIZ CloudPlay tárolót (előfizetés szükséges)Működési feltételek: -10 °C és 45 °C (14 °F és 113 °F ) között, páratartalom legfeljebb 95% (nem kondenzáló)Tápellátás: DC 5V / 2A (Tápegység külön megvásárolható)Akkumulátor kapacitása: 2000 mAhMéretek: 240 × 50 × 67 mmTanúsítványok: CE / FCC / UL / WEEE / RoHS / REACH / UKCA

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "eZVIZ BM1 Digitális babamonitor - Kék" című hirdetést látja. (fent)