Betöltés...

Baby Audio Video megfigyelő kamera, vezeték nélküli, 360 fokos, Full HD 3MP, Beépített mikrofon és hangszóró, mozgásérzékelő, Éjjellátó, egyszerű rögzítés, dugós adapter, USB-kábel és digitál

Ár: 11.854 Ft



Ez a csecsemőknek szánt audio-video megfigyelő kamera kiváló választás azoknak a szülőknek, akik biztonságos és kényelmes környezetet szeretnének biztosítani kisgyermekük számára. Itt található a szoba jellemzőinek és előnyeinek részletes leírása:

 

1. * Kivételes videóminőség: * A 3 MP-es Full HD felbontással ez a kamera tiszta és részletes képeket készít a babáról. A 360 fokos betekintési szögnek köszönhetően könnyedén megfigyelheti a szoba minden sarkát.



2. * Kétirányú hang: * A beépített mikrofon és hangszóró lehetővé teszi a valós idejű kommunikációt a babával. Ezeknek a funkcióknak a segítségével beszélhet vele, vagy megnyugtathatja.



3. * Mozgásérzékelő: * A mozgásérzékelő funkció azonnal figyelmezteti Önt, ha a baba mozog vagy nyugtalanná válik. Ez a funkció további biztonsági réteget ad.



4. * Éjjellátó: * A kamera éjjellátóval van felszerelve, így gyenge fényviszonyok között vagy teljes sötétségben is felügyelheti gyermekét. A képek élesek és részletesek maradnak.

 

5. * Egyszerű rögzítés: * A kamera felszerelése egyszerű és egyszerű. Csatlakozóadapterrel és USB-kábellel érkezik, ami gyors és problémamentes telepítést tesz lehetővé.

 

6. * Digitális szobahőmérő: * További előny a mellékelt digitális szobahőmérő. Lehetővé teszi a baba szobájának hőmérsékletének ellenőrzését a kényelmes és biztonságos környezet biztosítása érdekében.





Ez az audio-video megfigyelő kamera értékes befektetés minden szülő számára, aki aggódik gyermeke jólétéért és biztonságáért. Irányítást, láthatóságot és valós idejű kommunikációt biztosít, segít ellazulni és bízni abban, hogy minden rendben van a kicsivel.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Baby Audio Video megfigyelő kamera, vezeték nélküli, 360 fokos, Full HD 3MP, Beépített mikrofon és hangszóró, mozgásérzékelő, Éjjellátó, egyszerű rögzítés, dugós adapter, USB-kábel és digitál" című hirdetést látja. (fent)