Betöltés...

Lebegő fürdőző kacsa zuhanyjáték

Ár: 7.990 Ft

Lebegő fürdőző kacsa zuhanyjáték


A bájos lebegő kacsa egy egyedülálló fürdőjáték nagyszerű vízi játékkészlettel, amely tökéletes a hosszú fürdőzés minden rajongójának. A lebegő kacsa minden bizonnyal sok örömet okoz, és remek ösztönzést ad azoknak, akik nem szeretik a napi fürdést. A cserélhető kiegészítőkkel ellátott nagy kacsa lehetővé teszi és ösztönzi a gyermeket a kreatív játékra, érdekes attrakciókat teremtve fürdés közben. Nem kell tehát mást tenni, mint behelyezni az elemeket, a kacsát a víz felszínére tenni, megnyomni a vízpumpáló rendszert aktiváló gombot és elhelyezni a kiválasztott hegyet. Az úszókacsa vízpumpaként működik, a hozzá kapcsolódó cserélhető, különböző fúvókák pedig különböző módon tudnak permetezni, pörgetni, vizet permetezni.
Fő előnyei: -Nagyon könnyen használható kisgyermek számára -Könnyen használható be-/kikapcsoló gomb -fejleszti a szem-kéz koordinációt -akkumulátorral működik, a fürdőkádból vizet szivattyúzó rendszeren keresztül működik -három kis cserélhető kiskacsa, amely az úszó kacsa hátára helyezhető, különféle vízi attrakciókat szerezve (kacsa ventilátorral vizet permetez a ventilátorból és kifolyóból, a fejtetőn lyukakkal ellátott kacsa vizet permetez a fejből és a kifolyóból , a szárnyakon lyukas kacsa vizet permetez a szárnyakból és a kifolyóból) -tömlővel ellátott zuhanycső, amelyre négy különböző végződés rögzíthető (finom patakú zuhany, gumi szerkezetű zuhany, forgó ventilátor, vízrakéta) A zuhanyfejet a zuhanyfej mozgatásával lehet be-és kikapcsolni gomb a kézizuhany fejében található. -tapadókoronggal a kádra ragasztható kézizuhany tartó -a móka után a tapadókorongon sima felületre ragasztható a kacsa, hogy megszáradjon (minden használat után alaposan szárítsd meg, ne hagyd vízben)
A készlet tartalma: -úszó nagy kacsahajó -3 kiskacsa, -1 zuhanyfej -4 zuhanyfej -2 tapadókorong -1 db kézizuhany tartó -1 csavarhúzó
A fürdőkészlet műanyagból készült. A lekerekített éleknek köszönhetően a játék biztonságos lesz a babák számára. Egy beépített tömítés szigeteli az akkumulátort és az összes áramkört, hogy megakadályozza a víz bejutását. A játék számos lehetőséget kínál a felfedezésre és a vízben való végtelen szórakozásra.
Méretek: -nagy kacsa 15 cm x 12 cm x 8 cm -kiskacsák kb 7 cm x 4 cm x 5 cm -fej tömlővel, hossza 74 cm -zuhanyfej gumi szerkezettel, kb 6,5 cm x 3 cm -zuhanycsúcs 5 cm x 3 cm -ütőcsúcs 7,5 cm x 4 cm
A játék elemmel működik -3 x 1,5 V AA (nem tartozék).









Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babajáték
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Lebegő fürdőző kacsa zuhanyjáték" című hirdetést látja. (fent)