Betöltés...

Beltéri gyermek szövet hinta - nyilak

Ár: 12.390 Ft

A kisgyermekek imádnak hintázni, és ez nem csoda, mert a hintázás szuper móka. Biztosan mindenki szerette, amikor még gyerek volt!

Amellett, hogy szuper móka, a hintázás hozzájárul a gyermekek megfelelő fejlődéséhez. Éppen ezért érdemes beruházni egy olyan hintába, amely nemcsak mosolyt csal a kicsi arcára, hanem garantálja neki a hintázás számos egyéb előnyét is!

A könnyedén felakasztható hinta finom, szivárványos dizájnjának és a világos árnyalatú faelemeknek köszönhetően tökéletesen illeszkednek ármely otthonba - különösen a gyerekszobába! A skandináv és a boho stílus kombinációja sosem okoz csalódást!

A hinta anyaga hipoallergén és teljesen biztonságos a baba bőrére!

A hintán található, fából készült szivárványos medál további elem lesz, amivel a kicsi játszhat, miközben békésen ringatózik. A szivárvány és a fa golyók fejleszthetik a kisgyermek kézügyességét.

A szövetből készült babahinta nagyszerű alternatívája a műanyag hintáknak. Nem csak kényelmesebb és esztétikusabb, de környezetbarátabb is!

A két erős kötél lehetővé teszi a hinta magasságának beállítását, és a köteleken lévő fa stabilizátorok stabilabbá teszik a hintát használat közben.

A hinta erős anyagokból készült, amelyek garantálják gyermeke biztonságát hintázás közben. Ne feledje azonban, hogy gyermekét a hintán való hintázás közben mindig felnőttnek kell felügyelnie.


A készlet tartalma:


Ülés
Fa építőkockák x4
Fából készült labdák x8
Magasságállító x2
Zsinór x2


Műszaki adatok:



Anyag: fa, pamut
Max. terhelés 20 kg


Méretek:



Ülőfelület: 28 cm x 37 cm x 29 cm
Fa elemek: 40,5 cm
A zsinór hossza: 4,12 m
Fából készült szivárvány: 8,5 cm x 6,5 cm x 1 cm
A medál hossza: 30 cm
Csomagolás: 44 cm x 24 cm x 9,5 cm


A termék vászoncsomagolásban érkezik.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babajáték
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Beltéri gyermek szövet hinta - nyilak" című hirdetést látja. (fent)