Betöltés...

La Millou Pretty Barbara homok színű bambusz baba törölköző "S" méret

Ár: 18.990 Ft






Kiváló minőségű bambuszból készült extra puha babatörölköző. Fürdetés után, amikor kiemeled gyermeked a kádból, le kell itatni a nedvességet a babáról. Azonban különösen a legkisebbek bőrét nem szabad dörzsölni még, csak gyengéden érinteni. Ezért ennél a kifogó törölközőnél a bambusz anyagot választottuk, amely az egyik legpuhább anyag, kiváló nedvszívó képességekkel rendelkezik. 


A kapucnis babatörölköző hátulján gyönyörű színes hímzés található, az alján pedig egy praktikus nyakpánt, amely megkönnyíti a napi fürdetést. A fürdőlepedő kifogó is egyben: vedd a nyakadba a kapucnis törölközőt, így a kisbabádat a vízből kiemelve rögtön magadhoz ölelheted, megadva neki a biztonság és közelség érzését.


Használjátok ezt a vidám babatörölközőt az esti fürdésnél, hogy önfeledt mókává váljon az esti rutin. Ne felejtsétek otthon, ha úszásra, strandolni vagy wellnessezni indultok, mert egy ilyen pihe-puha kapucnis fürdőlepedőnek a medencénél vagy a vízparton is hasznát veszitek. Pillanatok alatt felitatja a vizet gyermeked bőréről, és gyorsan felmelegíti a vízben lehűlt testét.


A kapucnis babatörölköző nagy méretű, ezért csecsemőkortól kb. 3 éves korig használható.


A baba törölköző összetétele különleges: 60% bambusz, 40% poliészter, de nem a nyers szövetek keveréke! A baba bőrével közvetlenül érintkező belső oldal kiváló minőségű bambuszfonalból készült: finom, puha a bőrön, hőszabályozó, antibakteriális és gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik. 60%-kal jobban felszívja a vizet, mint a pamut, elnyeli a kellemetlen szagokat, és csak vízben mosva engedi el. A külső oldal mikroszálas, modern technológiákkal készült. A selyemnél 10-szer, a pamutnál 30-szor és az emberi hajnál 100-szor vékonyabb szálak speciális szerkezetének köszönhetően tökéletesen felszívja a vizet és nagyon gyorsan szárad. Ezenkívül az anyag rendkívül puha tapintású. A sportolók törölközői is hasonló anyagból készülnek.





A bambusz frottír a legjobb választás gyermeked számára:



anti-allergén
antibakteriális
a gombáknak esélyük sincs megtelepedni benne
nem szívja magába a kellemetlen szagokat
hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik
elnyeli a káros UV sugárzást
60%-kal több nedvességet képes magába szívni mint a pamut, és rendkívül gyorsan szárad
káros anyag mentes 


Ez a bojtos bambusz törölköző nemcsak übercuki, de teljesen biztonságos is gyermeked számára. Bevizsgált termék: OEKO-Tex Standard 100 I. osztályú tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja, hogy kisbabák és gyermekek számára nem rejt veszélyt, és biztonságosan használható. A felhasznált anyagok prémium minőségűek, és nem tartalmaznak sem emberre, sem a környezetre káros anyagokat.


Ajándéknak is telitalálat babaváró buliba vagy babalátogatóba, hiszen baba törülközőből mindig több kell, így ha esetleg már beszerzett egyet az anyuka, akkor is örülni fog neki!












Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.21
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "La Millou Pretty Barbara homok színű bambusz baba törölköző "S" méret" című hirdetést látja. (fent)