Betöltés...

La Millou Menta Moonie's tépőzáras babacipő

Ár: 19.990 Ft

BABACIPŐ JÁRNI MÉG NEM TUDÓ BABÁKNAK

Prémium minőségű, valódi bőr babacipő, ami tökéletes első kocsicipője lehet kisbabádnak.


A La Millou Moonie's baba cipő olyan szabadságot biztosít a csöppségek lábának, mintha mezítláb lenne. A lehető legtermészetesebb módja a lábbelivel való ismerkedésnek ez a vajpuha bőrből készült kis cipő, ami támogatja a helyes lábtartást és mozgásfejlődést.


A kocsi cipők 100% kecskebőrből készülnek, amit luxus minőségű lábbelikhez szokás felhasználni. A kecskebőr nagyon vékony, ezért rendkívül puha anyag, ugyanakkor kifejezetten tartós, ami hagyja az apró lábakat lélegezni.


Ezek a páratlanul szép kis cipők tépőzáras mokaszin modellek. A tépőzárnak köszönhetően tökéletes illeszkedést biztosít, és könnyű feladni a baba lábára. A talpán nincs extra megerősítés, kizárólag bőr felhasználásával készül, így rendkívül puha és kényelmes viselet a járni még nem tudó babák számára.


BIZTONSÁGOS

Ezeket a meseszép kocsicipőket káros anyagok felhasználása nélkül készítik. Klór felhasználása nélkül készül, ami egy rákkeltő anyag, újszülöttek bőrével érintkezve kifejezetten káros, mert fel tud szívódni a bőrbe.


Kizárólag káros anyag mentes, vegán festékek felhasználásával készül, ami nem zárja el a pórusokat.





S méretben 0-6 hónapig ajánljuk.


Babaváró buli, bablátogató ajándék

A prémium minőségű cipőcskéket a különleges díszcsomagolással bátran ajánljuk babaváró buli ajándéknak vagy babalátogatóba. Ha egy igazán különleges ajándékkal szeretnéd meglepni a leendő szülőket, akkor ennél szebb ajándékot nem is választhatnál a csöppségnek!



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.10
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "La Millou Menta Moonie's tépőzáras babacipő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: